Αγαπητή Ελένη,
ζητώ συγνώμη αν σας έθιξα αλλά το ξαναλέω δεν ήτανε αυτός ο σκοπός μου. Απλά, ήθελα να σας 'πειράξω' λιγάκι για το σχόλιό σας σχετικά με το Office. Ίσως όμως επειδή δεν γνωριζόμαστε προσωπικά να μην ήτανε τελικά φρόνιμη μια τέτοια κίνηση εκ μέρους μου. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη.
Αν πραγματικά αγοράζετε ότι λογισμικό χρησιμοποιείτε τότε ειλικρινά σας θαυμάζω και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Όχι απλά γιατί δεν κλέβετε το λογισμικό αλλά γιατί αναγνωρίζετε έτσι και την εργασία κάποιον.
Δεν φάσκω και αντιφάσκω αυτή τη στιγμή, η άποψή μου για τη microsoft παραμένει η ίδια. Εκτός αυτών που προανέφερα (παρεπιπτόντως την ύπουλη και συντεχνιακή συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο δεν το σχολίασε κανείς), δεν θα ξεχάσω και τη δικαστική διαμάχη με την Apple για την κλοπή του γραφικού περιβάλλοντός της (
http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Computer,_Inc._v._Microsoft_Corporation) αλλά ούτε και τον αθέμιτο τρόπο με τον οποίο επιβάλανε τον IE τον πιο άχρηστο browser της αγοράς κάνοντας ζημιά στη Netscape. Και πόσα άλλα ακόμη αν καθίσω και σκεφτώ. Και η εν λόγω εταιρεία έτρεχε στα δικαστήρια άλλες και κυρίως ελεύθερου λογισμικού για τις πατέντες "της". Τι ειρωνεία!
Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση του πειρατή και του εξυπνάκια που αντί να αγοράζει το λογισμικό του το κλέβει. Προσωπικά, αγοράζω και το κάνω με μεγάλη ικανοποίηση και την έκδοση του Linux που χρησιμοποιώ ως φόρο τιμής σε κάποιους που κουραστήκαν για να το δημιουργήσουν, αναπτύξουν και βελτιώσουν.
Έρρωσθε και Τύχη Αγαθή!