Ναι αλλά είναι περισσότερο των ηλεκτρονικών. Οι σωστές ερωτήσεις των δικτύων έχουν να κάνουν με πρότυπα, πρωτόκολλα και προγραμματισμό δικτύων. Οι δομημένες καλωδιώσεις δεν έχουν νόημα στο βιβλίο του τμήματος της πληροφορικής - η τουλάχιστον για τις εξετάσεις. Απλά είναι εύκολες για τον μαθητή να τις ξεχωρίσει και να τις γράψει. 
προς όσους θέλουν να περάσουν τει πληροφορικής να ξέρουν οτι η δομημένη καλωδίωση είναι σαφέστατα (βασική) ύλη των δικτύων, οι ηλεκτρονικοί μικρή σχέση έχουν με τα δίκτυα γενικώς! σίγουρα δίνεται έμφαση σε ανώτερα πρωτόκολλα κ κυρίως στο tcp/ip, το οποίο μονίμως θάβει η επιτροπή θεμάτων, αλλά δίνεται έμφαση κ σε πρώτου επιπέδου θέματα, όπως καλωδίωση, διαμόρφωση σήματος (αναλογικού, ψηφιακού), κτλ! τουλάχιστον στο τμήμα πληροφορικής θεσσαλονίκης αυτά είναι standard.
τώρα, όσον αφορά το βιβλίο, θα είμαι χειμαρώδης κ ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για τους συγγραφείς, είναι οτι είτε α) δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο, β) είχαν ελάχιστο χρόνο να το γράψουν, γ) κ τα 2. είναι αρκετά τα σημεία, όπου ο καθηγητής πρέπει να ψάξει να δει τί εννοεί στο βιβλίο ο συγγραφεύς, πόσο μάλλον ο μαθητής.. οι κλάσεις των ip διευθύνσεων είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ λάθος (ακόμα κ στο copy-paste μπερδεύτηκαν), το snmp είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες κ μέσα σε όλα αυτά αναπτύσουν τα Χ.25 κ FR, κάτι που ούτε καν στα πανεπιστήμια δεν γίνεται καλά καλά! (ούτως ή άλλως το Χ.25 αργοπεθαίνει) αναλύονται μέχρι βαθμού γελοιότητας οι επαναλήπτες κ οι γέφυρες, σε αντίθεση με τους δρομολογήτες, που είναι κ η σημαντικότερη δικτυακή συσκευή (στα εντός ύλης εν πάσει περιπτώσει) κ αναφέρει εντελώς λαθεμένα κ αυθαίρετα οτι η γέφυρα χωρίζει ένα τοπικό δίκτυο, σε 2 υποδίκτυα. κ όμως, είναι γνωστό τοις πάσι οτι συσκευές 2ου επιπέδου δεν έχουν καμία σχέση με υποδικτύωση (subnetting). εν πάσει περιπτώσει ας σταματήσω το μονόλογο μου κάπου εδώ, γιατί έχω αρχίσει να γίνομαι κουραστικός.
ας ελπίσουμε οτι το βιβλίο των ηλεκτρονικών θα είναι καλύτερο.(δεν το έχω δει ακόμη)