Εισάγω το σωστό password σε έναν χρήστη και παίρνω απόκριση "Login incorrect"

Ξεκίνησε από Ioannis Spanos, 06 Οκτ 2026, 05:49:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ioannis Spanos

Καλησπέρα, στο σχολικό συγκρότημα που εργάζομαι υπάρχουν δύο εργαστήρια Ubuntu 22.04 με έναν server το καθένα (υπάρχει κοινός router). Πριν την αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου όταν ξεκινούσε ένας client του εργαστηρίου μου συνδεόταν τυχαία σε έναν από τους δύο servers. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες της τεχνικής στήριξης για να φτιάξω δύο ξεχωριστά εργαστήρια αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε και τα παράτησα. Μετά την αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου και τις διορθωτικές εντολές που εκτέλεσα για να λύσω το πρόβλημα DCHP που δημιουργήθηκε παρατήρησα ότι όταν ξεκινά ο server του άλλου εργαστηρίου κολλάνε οι clients του δικού μου και όταν προσπαθώ να κάνω reset σε έναν δικό μου client βγαίνει η login screen, εισάγω το συνθηματικό του και παίρνω απόκριση "Login Incorrect".
Συνοψίζοντας όταν είναι ανοιχτοί και οι δύο servers ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση κάποιος client του εργαστηρίου μου να συνδεθεί με τον server μου. Αυτό το πράγμα δεν συνέβαινε πέρυσι.
Θα ήθελα να μου πείτε κάποια λύση μέχρι να χωριστούν τα δύο εργαστήρια

alkisg

Καλησπέρα, έλα από το Matrix να το δούμε live:

https://el.ltsp.org/support/#matrix

Η λύση είναι να χωριστούν σωστά τα εργαστήρια.
Αν κολλάνε οι clients όταν ανοίγει ο δεύτερος server, πιθανώς οι δύο servers να έχουν την ίδια IP, που είναι λάθος.

Ioannis Spanos