Σύμφωνα με την ερώτηση 54 του faq που παραθέτω ισχύει το εξής:54. Είμαι εκπαιδευτικός χωρίς οργανική θέση σε σχολείο και βρίσκομαι σε διάθεση Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ). Τι συμπληρώνω στο πεδίο «Φορέας Απασχόλησης» και «Φορέας Οργανικής Θέσης»; (Κατηγορία 3)Και στα δυο πεδία θα επιλέξετε «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια θα επιλέξετε «Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων». Στο πεδίο «Υπηρεσία» θα πληκτρολογήσετε το Γραφείο ή η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεστε. Το ίδιο θα δηλώσετε και στη διεύθυνση εργασίας.ωστόσο έχω προσωρινή τοποθέτηση σε σχολείο για το καλοκαίρι (στο ίδιο που υπηρέτησα το διδακτικό έτος 2009-2010). Τι δηλώνω ως φορέα οργανικής θέσης; Το σχολείο της προσωρινής τοποθέτησής μου ή το γραφείο στο οποίο αυτό υπάγεται;Η διευκρίνηση νομίζω χρειάζεται καθώς υπάρχουν εκπαιδευτικοί στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ που δεν έχουν προσωρινή τοποθέτηση.με εκτίμηση
Αξιότιμε ΚύριεΔηλώνετε το γραφείο ή τη Δ/νση στο οποίο υπάγεται το σχολείο. Ομάδα Απογραφής Αμειβομένων Δημοσίου
Κωδικός απόδειξηΣημειώνεται ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική, με δεδομένο πως όποιος υπάλληλος δεν υποβάλει τη σχετική φόρμα δεν θα μπορέσει να πληρωθεί από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών που θα λειτουργήσει. Οσοι απογράφονται λαμβάνουν μάλιστα αποδεικτικό κωδικό απογραφής ενώ παραλαμβάνουν και κωδικό πρόσβασης στην προσωπική τους ηλεκτρονική σελίδα όπου θα έχουν δυνατότητα να δουν τα στοιχεία τους.
αληθειά τα == στο τέλος του κωδικού είναι κατά κάποιο τρόπο αναγνωριστικό των εκπαιδευτικών ή βγαίνει σε όλες τις απογραφές;
Dim, υποθέτω ότι αυτό εννοείς και εννοούν.. (?) (Αντικατέστησα τον κωδικό μου με αστεράκια )
Οσοι απογράφονται λαμβάνουν αποδεικτικό κωδικό απογραφής ενώ παραλαμβάνουν και κωδικό πρόσβασης στην προσωπική τους ηλεκτρονική σελίδα όπου θα έχουν δυνατότητα να δουν τα στοιχεία τους.
φαντάζομαι θα έρθουν όταν τελειώσει η απογραφή
Θα τον στείλουν αργότερα. Ούτε αυτόματη απάντηση δεν βάλανε. Θα στείλουν τους κωδικούς πρόσβασης "χειροκίνητα" μετά το τέλος. Τέλεια.