Καταρχήν όποιον τον νευριάζει η συζήτηση μπορεί να μην την διαβάζει.
Το στέκι είναι μια κοινότητα η οποία έχει κάποιους κανόνες τους οποίους και αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου και που οφείλεις να σέβεσαι.
Δεν διαφωνώ με τους κανόνες, το θέμα είναι όμως ποιός και πως τους ερμηνεύει. Ποιός δηλαδή άλλος, εκτός φυσικά από αυτόν που
προσβάλλεται, έχει το δικαίωμα να ερμηνεύει ότι το τάδε μήνυμα είναι προσβλητικό ενώ το άλλο δεν είναι.
Τώρα αν εννοείς κανόνα το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχουν διαχειριστές διορισμένοι από τον alkisg που να συντονίζουν την συζήτηση, εκεί διαφωνώ.
Aν όντως αυτός ο κανόνας είναι μέρος της συμφωνίας εγγραφής, παρακαλώ να τον βάλετε, γιατί δεν τον είδα στην εγγραφή μου.
Ο χώρος εδώ ονομάζεται "Το Στέκι των Πληροφορικών", οπότε θα έπρεπε όσοι είναι πληροφορικοί και μάλιστα επώνυμοι,
να έχουν ίσα δικαίωματα στην διαχείρηση των μηνυμάτων. Ή, αν αυτό δεν είναι δυνατόν με το υπάρχον λογισμικό, να είναι τουλάχιστον
εκλεγμένοι από το σύνολο των επώνυμων μελών.
Αλλιώς ο χώρος θα έπρεπε να ονομάζεται "στέκι φίλων του alkisg" ή έστω "Στέκι Πληροφορικών" και όχι "ΤΟ στέκι ΤΩΝ πληροφορικών".
Μπορεί να θεωρείτε προσβλητικό ότι προτείνω αλλαγή του τίτλου σας, και εγώ όμως θεώρησα παραπλανητικό έναν ιστοτόπο ο οποίος
ενώ υπονοεί ότι είναι χώρος όλων και μάλιστα προτεινεται από την ένωση, να είναι στην πραγματικότητα ιδιωτικός χώρος.
Τελικά εγώ προσβάλω, ή εσείς παραπλανήτε; Και τα δύο παραβιάζουν τους κανόνες, οπότε είναι και εδώ θέμα ερμηνείας.
Θα μου πείτε, μα εμείς υπήρχαμε από καιρό με αυτόν το τίτλο, πολύ πριν μας προτείνει η ένωση, και δεν είχε κανένας πρόβλημα!
Σωστό επιχείρημα, ο τίτλος αντανακλά όντως την εποχή της αθωώτητας όπου οι πληροφορικοί ήταν λίγοι, μια μεγάλη παρέα.
Όμως οι καιροί αλλάξαν, είναι πια δύσκολοι και πονηροί.
Οι πληροφορικοί εγιναν πολλοί και δεν μπορούν να είναι μια ενιαία παρέα πια.
Δυστυχώς η αθωώτητα τελείωσε.