Γενικό Λύκειο > Γ΄ Λυκείου

Ύλη πανελλαδικών εξετάσεων 2022

<< < (9/9)

George Eco:
Ναι Μανώλη έχεις δίκιο. Το έχω δει να δουλεύει καλά το μιάμιση μιάμιση και μάλιστα καλά, αν υπάρχει προπαρασκευή από τη Β. Αλλά έχεις και παιδιά που έρχονται από τη Γ κι έχεις κι εμβόλιμα παιδιά που έρχονται αργότερα κι έχεις και παιδιά που αλλάζουν κατεύθυνση(!!!) Νοέμβρη, ε, οκ, ίσως τα καταφέρεις με όλα αυτά, αλλά δε κάνουμε και θαύματα.
Όταν μιλάω για ώρες έχω στο νου μου λοιπόν "κανονικές" συνθήκες, με τη κανονικότητα να σημαίνει πως τα παιδιά Β λυκείου προετοιμάστηκαν. Δεν είναι πάντα έτσι, αλλά δύο εναμισάωρα πιστεύω πως καλύπτουν το θέμα.


@gbougioukas
Για το πόσο πληρώνεται κάποιος τώρα, αυτό είναι σχετικό με το τι θα πεις με τον εργοδότη. Θέλει απ' την αρχή ξεκαθάρισμα, αν θες τη γνώμη μου, ζυγίζεις τη κατάσταση και παίρνεις κι εσύ θέση.
Τα 45 λεπτά είναι διδακτική ώρα. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Αν θέλει να σε πληρώνει με 60λεπτό ΙΣΩΣ είναι κακό σημάδι, ίσως κι όχι. Αναλόγως το ποσό αποζημίωσης. 
Έπειτα άλλο 4 άλλο 8 παιδιά σε τμήμα. Το Threshold είναι μέχρι και 4 ή  πάνω από 4, με όριο 8. Έχει φόρτο εργασίας που φορτώνεσαι δίχως να πληρώνεσαι και θέλει προσοχή στο πόσο χρεώνεται η διδακτική ώρα σου εκεί. Δεν αποκλείεται να αποζημιώνεσαι διαφορετικά, ανάλογα το τμήμα.
Κρίνεις εσύ λοιπόν τι θα γίνει. Η αλλαγή των ωρών στη Πληροφορική μας αιφνιδίασε όλους. Επειδή εγώ διδάσκω σε συνοικιακά, βοηθάω γενικά. Γιατί στο συνοικιακό γίνεται και καλύτερη δουλειά τις περισσότερες φορές.
Από την άλλη αν κάποιος έχει τμήμα με 8 παιδιά και δε θέλει να το σπάσει, με άλλα λόγια υπάρχουν δύο τμήματα, ένα με 8 παιδιά και πες ένα με 6, τότε ΕΧΕΙ χρήματα να σε πληρώνει όπως πρέπει. Τα ζυγίζεις και κρίνεις, αλλά πρέπει να έχουμε πιστεύω και εικόνα του τι παίζει με τον κάθε συνεργάτη, πέραν της ειδικότητας. Οπότε δεν έχει να κάνει με την ειδικότητα το τι λέμε εδώ τόσο, όσο με το προσωπικό λιθαράκι βοήθειας που είτε εσύ, είτε ο Μανώλης, είτε εγώ, είτε ο καθένας μας, θέλει κι είναι διατεθιμένος να βάλει.

thg:
Καλημέρα σας,
Πραγματικά δεν θα ήθελα να σχολιάσω την ύλη του 22 είναι για άλλη μια φορά τραγική...Ας ελπίσουμε τα νέα βιβλία π.θα έρθουν να έχουν λιγότερες ασάφειες και λιγότερα προβλήματα για εμάς...Δύο ερωτήσεις:
α) Έχουν βγει οι Αλγόριθμοι εκτός ύλης??
β) Οι απόφοιτοι του 21 θα δώσουν με την ύλη του 22??γνωρίζετε αν υπάρχει μέριμνα για αυτά τα παιδιά??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση