Γενικά > Εκπαιδευτική Επικαιρότητα - Έρευνες

Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι

(1/1)

evry:

  Και ενώ πλησιάζουν οι πανελλήνιες εξετάσεις και όλοι διαβάζουν από το πρωί ως το βράδυ για να μπουν στη σχολή που ονειρεύονται, υπάρχει και άλλος τρόπος

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank26_3_9_809.php

  Φανταστείτε πόσοι άλλοι έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν το ξέρει κανένας

Μη σας ξεγελάει το ότι αυτοί οι μαθητές παίρνουν σαν μπόνους 10% στα μόριά τους. Φανταστείτε ότι ένας μέτριος μαθητής που γράφει 17000 μόρια με + 10% βρίσκεται στα 18700!!

gpapargi:
Από όσο ξέρω όταν δίναμε εμείς υπήρχαν διάφοροι που έδιναν για γυμναστική ακαδήμια. Στο αγώνισμα των 400 μέτρων στην επαρχία δήλωναν ότι χρόνους ήθελαν. Έβλεπες κάτι 52 δευτερόλεπτα το τετρακοσάρι (=20)...
ΕΠίσης ξέρω περιπτώσεις που σε πληρώματα ιστιοπλοικών μετά την πανελλήνια νίκη μιας ομάδας δήλωναν όποιος ήθελαν στην ομάδα. Έβγαινε κάποιος που ήταν ήδη φοιτητής και δηλωναν στη θέση του κάποιον άσχετο με το άθλημα με σκοπό να μπει χωρίς εξετάσεις γυμναστική ακαδημία.

Θυμάμαι μια κοπέλα στο σχολείο που πούλαγε μούρη ότι είχε περάσει γυμναστική ακαδημία με πανελλήνια νίκη στην ιστιοπλοία. Εμείς ξέραμε ότι δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το άθλημα.  Επειδή ο Πειραιάς ήταν μικρός μάθαμε τι έγινε από ατομο που ήταν όντως στην ομάδα. Είχε βγει κάποιος που ήταν ήδη στο πουλετχνείο και δήλωσαν αυτήν.

Και πόσα άλλα τέτοια γίνονται στο Ελλαδιστάν...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση