Γυμνάσιο > Β΄ Γυμνασίου

Διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας στην Β γυμνασίου

<< < (2/5) > >>

Καρκαμάνης Γεώργιος:
Σε γειτονικό σχολείο (Λύκειο μάλιστα) ήρθε μια εταιρεία που εμπορεύεται διαδραστικά συστήματα και πραγματοποίησε επίδειξη διαδραστικού πίνακα :D

goutas:
Μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο Τμήμα Υποστήριξης (210 3443945) αναφέρω τα εξής:

1) Τα εργαστήρια Πληροφορικής συμπεριλαμβάνονται στις αίθουσες όπου θα εγκατασταθούν τα ΔΣ Διδασκαλίας.

2) Δεν υπάρχουν προς το παρόν και συνεπώς δεν θα διανεμηθούν ανεπτυγμένες εφαρμογές (λογισμικό) οι οποίες να "συνεργάζονται" με τα ΔΣ και τα οποία αντιστοιχούν στα μαθήματα της Β' τάξης. Υπάρχει σχέδιο ανάπτυξής τους από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

3) Δεν υπάρχει κάποια εγκύκλιος η οποία περιγράφει ο,τιδήποτε σχετικό με α) τη μείωση του διδακτικού έργου του εκαιδευτικού που θα αναλάβει την υποστήριξη της αξιοποίησης των τεχνολογιών ΔΣ και β) την ίδια την υποστήριξη των ΔΣ.

Η όλη προσπάθεια δεν δείχνει να είναι περισσότερο μελετημένη σχετικά με τη χρήση των netbooks. Ωστόσο μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά με τις γνώσεις και τη διάθεσή μας ώστε τα ΔΣ να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο στα σχολεία μας.

dim:

--- Παράθεση από: goutas στις 24 Ιουν 2010, 11:14:45 πμ ---1) Τα εργαστήρια Πληροφορικής συμπεριλαμβάνονται στις αίθουσες όπου θα εγκατασταθούν τα ΔΣ Διδασκαλίας.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το έγγραφο που συμπλήρωσε η Διευθύντρια ανέφερε ποιές αίθουσες και πόσες προτείνουμε για να μπούν διαδραστικοί.
Οκ χρειάζεται σύνδεση δικτύου.
Γιατί λοιπόν στα εργαστήρια πληροφορικής αν υπάρχει σε ένα σχολείο η δυνατότητα να μπεί σε κάποια άλλη αίθουσα που απλά θα είναι πιο εύκολα διαθέσιμη και σε άλλους  καθηγητές?


--- Παράθεση από: goutas στις 24 Ιουν 2010, 11:14:45 πμ ---http://www.alfavita.gr/ank_b/ank28_9_9_0103401.php
3) Δεν υπάρχει κάποια εγκύκλιος η οποία περιγράφει ο,τιδήποτε σχετικό με α) τη μείωση του διδακτικού έργου του εκαιδευτικού που θα αναλάβει την υποστήριξη της αξιοποίησης των τεχνολογιών ΔΣ και β) την ίδια την υποστήριξη των ΔΣ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν υπάρχει ακόμη εγκύκλιος.
Στο ερωτηματολόγιο η ερώτηση ήταν αν υπάρχει εκπαιδευτικός στο σχολείο σας πιστοποιημένος στις ΤΠΕ Β Επιπέδου για την τεχνική υποστήριξη των νέων τεχνολογιών διαδραστικού πίνακα με μείωση του διδακτικού ωραρίου.

--- Παράθεση από: goutas στις 24 Ιουν 2010, 11:14:45 πμ ---Η όλη προσπάθεια δεν δείχνει να είναι περισσότερο μελετημένη σχετικά με τη χρήση των netbooks.
--- Τέλος παράθεσης ---
....οκ ένας πίνακας είναι που τον έχουν και τα δημοτικά και τα φροντιστήρια...   !!!!! ???
https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?topic=2225.0

--- Παράθεση από: goutas στις 24 Ιουν 2010, 11:14:45 πμ ---Ωστόσο μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά με τις γνώσεις και τη διάθεσή μας ώστε τα ΔΣ να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο στα σχολεία μας.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τι εννοείς? Όταν εγκατασταθεί στο σχολείο μου αν θα έχω την διάθεση να εργαστώ με αυτό το εργαλείο? Βεβαίως έχω την διάθεση.
Αν βέβαια εννοείς πως έχω τις γνώσεις ή την διάθεση για την τεχνική υποστήριξη αυτού η απάντησή μου είναι ρητά:
 ΌΧΙ καμία διάθεση και καμία γνώση.

dim:
Αυτό το κράτος γιατί δίνει 15000 την στιγμή που έχω μπεί στο ΔΝΤ την στιγμή που μου έκοψε τα πολύτιμα ευρωπουλάκια απο τον μισθό μου https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?topic=2225.0
Γιατί?

Circle:
Πρόκειται για πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007 - 2013 όπως γράφει το έγγραφο.

Από γκούγκλισμα βρήκα αυτά: σχετικό1, σχετικό2

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση