Αποστολέας Θέμα: Συγχαρητηρια στην Πτολεμαιδας για την διακριση στον διαγωνισμο ρομποτικης!  (Αναγνώστηκε 1550 φορές)

apoxa2

  • Νέος
  • *
  • Μηνύματα: 4
Την πρώτη θέση, μεταξύ των 63 Σχολείων της χώρας, που συμμετείχαν στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής και διεξήχθη το Σάββατο στην Αθήνα κατέλαβε η ομάδα των 3 Επαγγελματικών Λυκείων Πτολεμαίδας, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής που διοργανώνεται το Νοέμβριο στην Κορέα Στον ίδιο διαγωνισμό και με διαφορά μόλις 7 λεπτών το 1ο ΕΠΑ. Λ Κοζάνης κατετάγη στη 2η θέση, ενώ από τα γυμνάσια του Νομού Κοζάνης, το 2ο γυμνάσιο της Πτολεμαίδας ήρθε δεύτερο στην πανελλήνια κατάταξη. Τη 2η θέση σε επίπεδο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατέκτησε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαίδας, ενώ τα Δημοτικά Σχολεία Νέας Χαραυγής και 1ο Δημοτικό Κοζάνης τερμάτισαν στην 3η θέση.
Η ομάδα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποτελούμενη από τον Χατζησάββα Απόστολο και την Καλλίνη Ελένη οι οποίοι κατάγονται από την Πτολεμαΐδα, κατάφεραν, να πάρουν την 3η θέση Πανελλαδικά, ενώ η αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, επέστρεψε, χωρίς διάκριση. Τα σχολεία και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης στο Νομό Κοζάνης, απέσπασαν συνολικά, τα 7 από τα 12 βραβεία του διαγωνισμού, εκ των οποίων τα 4 πήραν Σχολεία της Πτολεμαΐδας και τα 2 Σχολεία της Κοζάνης και το 1 η ομάδα των 2 φοιτητών. Στις 12 το μεσημέρι τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα υποδεχθεί στο γραφείο του ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί το απόγευμα στη Νομαρχία Κοζάνης, κατά την διάρκεια του σημερινού Νομαρχιακού Συμβουλίου.
"Από τη θέση του Νομάρχη Κοζάνης θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού μας για τη συμμετοχή τους στον πρώτο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής. Νιώθω την ανάγκη ιδιαίτερα να συγχαρώ τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των πρώτου, δεύτερου και τρίτου (1ο , 2ο και 3ο ) Επαγγελματικών Λυκείων Πτολεμαΐδας, του πρώτου (1ο) Επαγγελματικού Λυκείου Κοζάνης, του δεύτερου (2ο) Γυμνασίου Κοζάνης, του ένατου (9ο) Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, του πρώτου (1ο) Δημοτικού σχολείου Κοζάνης και του Δημοτικού Σχολείου Χαραυγής καθώς και ομάδας φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με καταγωγή από την πόλη της Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες του διαγωνισμού. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην προσπάθεια των μαθητών και των καθηγητών των πρώτου, δεύτερου και τρίτου (1ο , 2ο και 3ο ) Επαγγελματικών Λυκείων Πτολεμαΐδας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του διαγωνισμού, η οποία και τους επιτρέπει να συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο στη Νότια Κορέα."Δακης Γεωργιος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!


Νίκος Αδαμόπουλος

  • Γενικός διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2843
  • Πύργος Ηλείας
Συγχαρητήρια στη Δυτική Μακεδονία! Πάντα τέτοια! :)