Αποστολέας Θέμα: Θέματα Α και Β - Εξετάσεις 2000-2011  (Αναγνώστηκε 1357 φορές)

thana$i$

  • Δεινόσαυρος
  • *****
  • Μηνύματα: 242
Θέματα Α και Β - Εξετάσεις 2000-2011
« στις: 26 Νοε 2011, 08:41:52 μμ »
Συνάδερφοι καλησπέρα!
Αν και  παρακολουθώ συχνά το Στέκι, κυρίως για λύσεις σε τεχνικά θέματα και αναζήτηση υλικού, είναι από τα πρώτα μου post, μια και τουλάχιστον τεχνικά με έχει καλύψει πλήρως μόνο με την μελέτη των θεμάτων (Ubuntu - LTSP).
Είχα την τύχη να γνωρίσω και τους developers στην Σύρο και σαν φυσικά πρόσωπα, γιατί σαν developers ατελείωτο σεβασμό, όσες και οι ώρες που έχουμε γλιτώσει συντηρώντας σαράβαλα hardware και σαράβαλα OS!
Στο θέμα μας!. Στο http://users.sch.gr/thanassis κάνω μια προσπάθεια να φτιάξω τα κλειστού τύπου θέματα των Πανελληνίων σαν τεστ  με αυτόματη βαθμολόγηση και εμφάνιση λύσεων. Σαν beta testers βοηθάνε οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πεύκης, και έχω φτιάξει και έναν guest λογαριασμό.
Δεν είναι πλήρης σαν ηλεκτρονική τάξη, αλλά σε όποιον έχει την έκδοση 2.3.1. της Open eClass μπορώ να το κάνω backup και να το κάνει restore,  ώστε να έχει και την δυνατότητα αλλαγής και επαναχρησιμοποίησης ερωτήσεων,βαθμολογίας και χρηστών, ενώ μπορεί να γίνει και export σε SCORM .
Ελπίζω να το δοκιμάσετε και να το βρείτε χρήσιμο.
Προς το παρόν έχει θέματα από τα Κεφάλαιο 1,2,7 και 8 , και το εμπλουτίζω συνεχώς! Επίσης μπορείτε να δείτε και την πορεία της ύλης, σημειώσεις ανά μάθημα κλπ.
Πολύ πιθανόν να βρείτε εκεί και δική σας δουλειά, δεν έχω προλάβει να βάλω στην ενότητα Σύνδεσμοι όλα τα bookmarks!

Venceremos!