Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξεκίνησε από SpyrosKall, 19 Δεκ 2021, 03:19:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SpyrosKall

Καλησπέρα σε ποία ηλικία θεωρείτε οτι ένα άτομο μπορεί να αρχίσει τα ιδιαίτερα μαθήματα ? Είμαι φοιτητής (2ο Έτος Ψηφιακών Συστημάτων ) και θα με ενδιέφερε  αρκετά  το να αρχίσω να κάνω ιδιαίτερα (γιατί από κάπου θα πρέπει να πάρω εμπειρία) στα μαθήματα των  Μαθηματικών ( εκτός 3ης Λυκείου εως όμως και Γ ΕΠΑΛ ) και της Πληροφορικής (Προετημασία για ΑΕΠΠ ήδη έχω καθίσει να φτιάξω την θεωρία σε ενότητες και έχω πάρει ένα συγκεκριμένο βοήθημα για να λύσω τις ασκήσεις του έτσι ώστε μετά να μπορώ να τις διδάξω)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ

Το ότι σου αρέσει να κάνεις μαθήματα είναι σημαντικό και το ότι έχεις ξεκινήσει να φτιάχνεις σημειώσεις δείχνει πολλά επίσης. Κατά τη γνώμη μου, το σημαντικό είναι να κοιτάξεις να πάρεις το πτυχίο σου και αν θες μπορείς σιγά-σιγά να ξεκινήσεις από πιο μικρές τάξεις και θα έρθει και η ώρα και για την Τρίτη λυκείου. Ετοιμάσου και θα το κρίνεις μόνος σου σιγά-σιγά. Πάντως ο Πρώτος στόχος να είναι το πτυχίο.
Εάν βέβαια υπάρχει ανάγκη για να δουλέψεις, ξεκινά από μικρές τάξεις και θα δεις ότι θα αποκτήσεις εμπειρία και θα φτάσεις σύντομα και στις Πανελλήνιες. Χρόνια πολλά Καλά Χριστούγεννα. Και βέβαια Καλή συνέχεια στις σπουδές σου. Πρώτος στόχος αυτες.