Μια διευκρίνηση

Ξεκίνησε από G-ORFANOS, 19 Φεβ 2004, 01:52:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

G-ORFANOS

Συνάδελφοι, την δυαδική αναζήτηση πρέπει να την διδάξουμε? είναι μέσα στην ύλη? . Επίσης ασκήσεις στα υποπρογράμματα είναι και αυτά μέσα στην ύλη?

Γιώργος Ορφανός

Boudouris

Η δυαδική είναι εκτός ύλης με εξαίρεση την αναφορά που γίνεται στο 9ο κεφάλαιο σχετικά με τη χρήση της. Τα υπογράμματα φέτος τα θεωρώ πιθανότατα θέματα.

P.Tsiotakis

Αγαπητοί φίλοι,

Στην ύλη είναι εντός οι παράγραφοι 4.1 και 4.2

Η μέθοδος διαίρει και βασίλευε της παραγράφου 4.3 είναι εκτός ύλης και επομένως και η δυαδική αναζήτηση και στην αναδρομική της μορφή και στην απλή (τετράδιο μαθητή). Θεωρώ οτι αν κάποιος έχει καλό υλικό μαθητών μπορεί προαιρετικά να παρουσιάσει την λογική της αναζήτησης σε ταξινομημένο πίνακα αλλά δεν είναι στη ύλη.

Για τα θέματα που μπορεί να υπάρξουν φέτος στις πανελλήνιες υπάρχει νέο θέμα που πρέπει όλοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Πάντως, μάλλον θα παιξει περισσότερο το κεφάλαιο 10 φέτος

Με εκτίμηση,

xaidi

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ "ΠΕΣΕΙ". ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.
Ευχαριστώ,