Επιμορφωση Β επιπεδου

Ξεκίνησε από pkogia, 18 Ιουν 2014, 02:38:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pkogia

Εδωσε κάποιος εξετασεις?

Νίκος Αδαμόπουλος

http://b-epipedo2.cti.gr/el-GR/ja-social-for-joomla-2-5-x/87-latestnews/latestnews/476-26-11-2014

Aπό σήμερα, Τετάρτη 26/11/2014, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να ενημερώνονται για τα επιμορφωτικά προγράμματα της ειδικότητάς τους που θα υλοποιηθούν στην περιοχή τους κατά την 6η επιμορφωτική περίοδο (Δεκέμβριος 2014 - Μάιος 2015) και να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής
....
Οι αιτήσεις συμμετοχής για την παρούσα (6η) περίοδο επιμόρφωσης και η κατανομή των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης γίνονται σε 2 φάσεις:

26 Νοεμβρίου έως 03 Δεκεμβρίου 2014 στις 14.00 (Α' φάση υποβολής αιτήσεων και κατανομής των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης με διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης)
...


Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να δίνουν μόρια για επιμόρφωση Α ή/και Β επιπέδου όταν δεν δίνουν τη δυνατότητα σε ευρεία κλίμακα να πάει κάποιος και να επιμορφωθεί! Στο δικό μου νομό αλλά και στους γειτονικούς νομούς δεν υπάρχουν προγράμματα επιμόρφωσης για ΠΕ19/20. Στις δικές σας περιοχές ποια είναι η κατάσταση; Αλλά και στις άλλες ειδικότητες υπάρχουν με το σταγονόμετρο! Οι επιμορφωτές, ειδικά στην περιφέρεια, είναι ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι και αυτό δείχνει τον λανθασμένο σχεδιασμό του Υπουργείου για την Επιμόρφωση Β Επιπέδου!

Laertis

Είναι αυτό ακριβώς που λες Νίκο. Οι επιμορφωτές είναι ελάχιστοι και δεν εμπλουτίζεται το μητρώο επιμορφωτών. Όσοι πέρασαν τα ΠΑΚΕ αρχικά μόνο. Επιπλέον υπάρχει πλαφόν στις ώρες κάθε επιμορφωτή, οπότε ακόμα κι αν υπάρξει πληθώρα ΚΣΕ δεν υπάρχουν διαθέσιμοι επιμορφωτές. Νομίζω ότι υπάρχει προσανατολισμός για Μεικτή (εξ'αποστάσεως) υλοποίηση στο μέλλον.
Νικολακάκης Γιώργος
Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων
Καθηγητής Πληροφορικής
http://users.sch.gr/gnikola

odysseas

Λόγω έλλειψης επιμορφωτών και δυσκολίας μετακίνησης, για τις απομακρυσμένες περιοχές προβλέπονταν η επιμόρφωση με το μεικτό μοντέλο (εξ' αποστάσεως συνεδρίες μέσω πλατφόρμας και μερικές δια ζώσης συναντήσεις). Ο πρώτος κύκλος με το μεικτό μοντέλο μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά απ' όσο γνωρίζω δεν αναμένεται να υπάρξουν άλλοι -- και πράγματι δεν έγινε νέα προκήρυξη για μεικτό μοντέλο.