Συνάδελφοι εγώ το έβαλα σαν ερώτηση σε άλλο φόρουμ (pde) οπότε υποθέτω ότι ο συνάδελφος gimnasio ρωτάει για τη δική μου περίπτωση, εκτός αν υπάρχει και άλλος γκαντέμης ομοιοπαθής. Λοιπόν εννοείται ότι είπα πολύ απλά ότι δεν το δέχομαι και το θέμα έμεινε εκεί. Από ότι κατάλαβα η 8η ώρα είναι κοινό μυστικό σε πολλά σχολεία, είναι παράτυπη αλλά βολεύει. Στη δικιά μου περίπτωση, που κάθε άλλο παρά βολεύει, αφού είναι παράτυπο δεν μπορούν να με υποχρεώσουν να το κάνω. Καλύπτομαι σίγουρα και από τον 1566/1985 που λέει για 6 ώρες το πολύ παραμονή στο σχολείο, άρα και να το πάνε στην κόντρα 14.05 θα σχολάω.
Την επόμενη μέρα (προχτές) στο πρόγραμμα που ήταν αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων (επίτηδες δεν ρώτησα κανέναν) δεν υπήρχε η μουτζούρα και το "κυκλάκι" που είχαν μπει με το χέρι και σηματοδοτούσαν την 8η μου ώρα. Τη μέρα που θα είχα την 8η ώρα (χτες) σχόλασε όλο το σχολείο νωρίτερα, οπότε δεν χρειάστηκε να το συζητήσω. Από ότι άκουσα (γιατί δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα με διευθυντή ή αυτή που βγάζει το πρόγραμμα γιατί μπορεί να μην κρατήσω την ψυχραιμία μου) το πρόγραμμα θα αλλάξει και από ότι πήρε το μάτι μου από ένα πρόχειρο θα είναι μια χαρά.
Όλα ξεκινάνε από την (αυθαίρετη) επιδίωξη τα επιλογής να είναι τελευταίες ώρες, κάτι το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό από το υπουργείο. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε να μας @#%& κιόλας.
Θα δω από Δευτέρα αν κατάλαβα σωστά.