ΟΕΦΕ 2026 (Β' Φάση)

Ξεκίνησε από nikolasmer, 18 Απρ 2026, 07:30:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα Θέματα ΟΕΦΕ Β φάση??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

katsourosnikos

Συνάδελφοι μπορώ να έχω και εγώ τα θέματα σας παρακαλώ;
nikos1334@outlook.com

marinatalliou@gmail.com

Συνάδελφοι μπορώ να έχω και εγώ τα θέματα σας παρακαλώ;
marinatalliou@gmail.com

dimi_nik

Συνάδελφοι μπορώ να έχω και εγώ τα θέματα σας παρακαλώ
dim706@yahoo.gr

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Συνάδελφοι καλημέρα σας μπορώ να έχω τα θέματα ΟΕΦΕ 2026 με τις λύσεις στο email: nestorkal@gmail.com 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

arwd

Καλημέρα!
θα μπορούσα να έχω κι εγώ τα θέματα;
dimbunny@gmail.com

lalibi

Καλημέρα, θα τα ήθελα και εγώ. nbilalis(at)sch.gr

VAIOS

Καλησπέρα, θα τα ήθελα και εγώ. vz(at)sch.gr 
Ευχαριστώ

vkotsiou

Καλημέρα, θα τα ήθελα και εγώ. vkotsiou(at)sch.gr 
Ευχαριστώ

vaslat

Σχολιασμός Θεμάτων (προσωπικός) :
Θα μιλήσω για τα θέματα Γ και Δ, γιατί για τα Α και Β, θεωρώ ότι δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Γενικός χαρακτηρισμός "απαράδεκτα" ....
Πως μέσα σε 2 θέματα να χωρέσεις τα πάντα, δυστυχώς δεν γίνεται !!!
Το Γ είχε 2 σελίδες εκφώνηση και 3+ σελίδες λύση !!! Ιδιαίτερα απαιτητικό για το σύνολο των μαθητών, που προετοιμάζονται για θέματα μέσης δυσκολίας (σύμφωνα με τα θέματα των τελευταίων χρόνων) και βρίσκουν μπροστά τους ένα θέμα που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τους πάρει 1 ώρα και παραπάνω να το λύσουν (πράγμα που  κατά την γνώμη μου πολλοί λίγοι το κατάφεραν!)
Χαρακτηριστικό παράδειγμα καλής μαθήτριας που με πολύ κόπο και χρόνο έλυσε το Γ και μετά έφυγε, γιατί είχε κουραστεί και επίσης είχε βγει και εκτός χρονικών ορίων...
Κάτι αντίστοιχο και για το Δ (το οποίο περιγράφει την περίπλοκη προκριματική ! διαδικασία ενός πρωταθλήματος ομάδων beach volley 2 ! ομίλων  ) . Ιδιαίτερα απαιτητικό !!
Αν θέλουν , οι υπεύθυνοι των θεμάτων , να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και την διάθεση των υποψηφίων (που συνήθως το 40-50 % δεν ξεπερνά την βάση, στο συγκεκριμένο μάθημα, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε...) , πιστεύω ότι το πέτυχαν.
 Και του χρόνου δυσκολότερα !!