Διαγώνισμα Προσομοίωσης Ψηφιακό Φροντιστήριο 2026

Ξεκίνησε από nikolasmer, Χθες στις 03:04:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikolasmer

Παραθέτω το θέμα.
Δυο παρατηρήσεις από μένα.
Αρχικά πολλά μπράβο στους συναδέλφους για όλο το υλικό αλλά και για το παρόν διαγώνισμα.
Συγχαρητήρια.
Ωραία θέματα, χωρίς ασάφειες.
Προσωπικά δε μου άρεσε το Β1 με το μαύρο κουτί και γενικά σαν θέμα μου είναι αδιάφορο. Όπως και οι ερωτήσεις ανάπτυξης που είναι για παπαγάλους και δεν εξετάζεται κάτι άλλο.
Τώρα από την αντικειμενοστρέφεια έχει μείνει ο ορισμός της Κληρονομικότητας (  ;) ) που δεν έχει μπει ακόμα (με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να ξεχνάω και κάτι).
Επίσης δεν είδα Υποπρογράμματα και 2d πίνακες. Θεωρώ οτι δε θα λείπουν από κάποιο επόμενο θέμα προσομοίωσης.
Καλή επιτυχία και από εδώ στους μαθητές.

Και πάλι μπράβο.
Μερεντίτης Νικόλαος
Πληροφορικός

pgrontas

Νίκο, είσαι σίγουρος;
Προσωπικά θα το χαρακτήριζα διεκπεραιωτικό με κακά θέματα Α και Β
Programs must be written for people to read, and only incidentally for machines to execute - Harold Abelson

nikolasmer

Παναγιώτη , τι να πρωτοκαλύψει κάνεις.
Να βγάλουν αυτά τα 10 μόρια στο Α με τη θεωρία και να βάλουν κανέναν γράφο, καμία ιεραρχία κλάσεων (καλό διατυπωμένη), κανένα δισδιάστατο στο Δ και λειτουργίες εισαγωγή και εξαγωγή με υποπρόγραμμα (αφού πιάσαμε την ουρά και τη στοίβα)
Έχουν σχεδόν όλα τα σημεία του σχολικού ,μπει από μια φορά. Εννοώ σημεία και θέματα  νορμάλ και όχι εξωπραγματικά.
Ναι ωραία προσομοίωση πιστεύω. Προσωπικά πάντα.

Δεν ξέρω αν βγαίνει και προσομοίωση Vo2 , αλλά θα το ήθελα.
Θέλω απλά πάλι να επικροτήσω την προσπάθεια των συναδέλφων. Κάθε χρονιά να είναι και καλύτερα.
Μερεντίτης Νικόλαος
Πληροφορικός