Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τις ημέρες
το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να φτιάνχω τις σημειώσεις για τη νέα ύλη .. κατά τη γνώμη μου δεν είναι και λίγα τα τμήματα που έχουν προσθέσει, στην πράξη πλέον, όχι σε θεωρητικό επίπεδο για το αν χρειάζονται ή όχι ... δηλαδή θέλουν αρκετή δουλειά από την πλευρά μας, ας το έχουμε στο νου μας, η γνώμη μου είναι όποιος δεν έχει ξεκινήσει ίσως θα έπρεπε σιγά σιγά

... για παράδειγμα η δομή ΕΠΙΛΕΞΕ καλώς ή κακώς έχει ασκησούλες και μετατροπές στη δομή ΑΝ ... η στοίβα και η ουρά έχουν ασκήσεις στο συμπληρωματικό υλικό, οπότε αν θέλει κάποιος να τις δει σε βάθος χρειάζονται αρκετές ασκήσεις ... οι λίστες, δένδρα κτλ, πέρα από τα θεωρητικά που δεν είναι και λίγα, έχει και εδώ ασκησούλες, ειδικά τα δυαδικά δένδρα αναζήτησης ίσως δυσκολέψουν λίγο παραπάνω τους μαθητές .. ο αντικειμενοστραφής και αυτός πέρα από τα θεωρητικά έχει και ασκήσεις με διαγραμματικές αναπαραστάσεις, ίσως και αυτά φανούν περίεργα στους μαθητές, αλλά και σε εμάς που θα τα διδάξουμε πρώτη φορά στην μορφή αυτή ... βάλτε και την ανάλυση αλγορίθμων και την εκσφαλμάτωση, δεν είναι λίγα, άλλο ένα βιβλίο στην πράξη ... επίσης στην επανάληψη θα πρέπει να τα δούμε ξανά όλα αυτά ... δεν ξέρω ποια είναι η δική σας γνώμη, πάντως μας περιμένει "ιδιαίτερη" χρονιά φέτος όπως και να χει