Θα το έχω στον νου μου αυτό και σίγουρα θα ψαχτώ αρκετά όταν έρθει η ώρα να κάνω μεταπτυχιακό.Προς το παρόν ακόμα παιδεύομαι και σκέφτομαι με ποια σειρά να βάλω τις σχολές.Σίγουρα πρώτο το ΕΚΠΑ 100%.Από την μια έλεγα να βάλω πληροφορική ΟΠΑ δεύτερη επιλογή επειδή μετά το ΕΚΠΑ,από τις σχολές τις οποίες έχω πρόσβαση εγώ,έχει την υψηλότερη κατάταξη στο αντικείμενο αυτό σε ιστοσελίδες που έχω δει με κατάταξη των πανεπιστημίων(βασικά το ΑΠΘ έχει υψηλότερη κατάταξη από το ΟΠΑ αλλά για εμένα έχει προτεραιότητα η Αθήνα).Από την άλλη δεν έχω ιδέα με ποια σειρά είναι καλύτερα ως τμήματα η πληροφορική ΠΑΠΕΙ,η πληροφορική και τηλεματική ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ και το ψηφιακών συστημάτων ΠΑΠΕΙ.Επιπλέον μετά την πληροφορική του ΕΚΠΑ αυτό που με φαίνεται πιο ενδιαφέρον λόγω των μαθημάτων που υπάρχουν στο πρόγραμμα σπουδών είναι η πληροφορική και τηλεματική στο ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ.Αλλά μετά από την μια ακούω ότι το ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ είναι καινούριο και έχει καλές εγκαταστάσεις και από την άλλη ότι επειδή είναι καινούριο καλό θα ήταν να το αποφύγω.Γενικά τα σκέφτομαι όλα αυτά και συνεχώς αλλάζω κάτι στις προτιμήσεις μου.