Συνάδελφε επέτρεψέ μου να διαφωνίσω λίγο στο γεγονός ότι αυτό το κεφάλαιο εξ άναγκης υποθέτουμε πράγματα ..
αν ήταν έτσι θα γνωρίζαμε σαφώς πόσες πράξεις θεωρείται η εντολή κ<--κ+1 και η πόσες εντολή κ<--λ+α .. εγώ επιμένω, μακάρι να μην πέσει κάτι περίεργο από το κεφάλαιο αυτό, γιατί τότε δεν θα ξέρουμε τι να λέμε πάλι ...
Νομίζω Μανώλη ότι έχεις παρακολουθήσει τις συζητήσεις όπως εξελίχθηκαν σε αυτό το νήμα και μάλλον θα έχεις διαβάσει όσα έγραψαν όσοι συμμετείχαν και τα σεντόνια που έχω γράψει εγώ στην προσπάθεια μου να ξεδιαλύνω όσο μπορώ αυτό το κεφάλαιο.
Υποστήριξα εξ' αρχής ότι υπάρχουν κενά, ασάφειες και ελλείψεις ορισμών.
Και δε γράφω κι όλα όσα θέλω... Κανονικά δεν πρέπει να πέσει τίποτα, το έχω ξαναπεί...
Πρότεινα να χρησιμοποιηθεί απόσπασμα απ' το πρώτο κεφάλαιο γι αυτά που λες και να δοθούν οι ορισμοί που λείπουν.
Το πράγμα κατέληξε σε κάποιες οδηγίες από τον κ. Κανίδη, που όσο και ανεπίσημες κι αν είναι δίνουν ένα μπούσουλα πλέον.
Προς τιμήν του τις ανάρτησε ο Παναγιώτης Τσιωτάκης. Εγώ θα τις ακολουθήσω στο θέμα που ρωτάς. Νομίζω θα ήταν καλό να τις ακολουθήσουμε για να υπάρξει μια κοινή αντιμετώπιση, τι άλλο μπορεί να γίνει; Είμαστε λιγότερο από 2 μήνες πριν τις Πανελλαδικές. Με βάση αυτά σου απάντησα.