Aπό τις 28 Φεβρουαρίου και για ένα μήνα, η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στον παλμό του διαγωνισμού
Υπερβολές. Πάλι χάσαμε το νόημα των λέξεων, για λόγους εντυπωσιασμού....
http://www.wrohellas.gr/index.php/d2015/eks Open category
Σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε εκτός από τη βασική μονάδα ΧΧΧΧΧ (υποχρεωτικά) να χρησιμοποιήσετε επιπρόσθετα και τους παρακάτω μικροεπεξεργαστές
O όρος του κανονισμού που σε υποχρεώνει να έχεις τα προϊόντα μιας συγκεκριμένης εταιρίας για να συμμετέχεις, συνεχίζει να ισχύει.
Κάτι που φυσικά αναιρεί τον "Πανελλήνιο" χαρακτήρα του διαγωνισμού, εφόσον τα δωρεάν πακέτα από την εταιρία είναι περιορισμένα και στην πράξη ελάχιστα σχολεία έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν εξοπλισμό.
Αν εγώ ονομάσω τα δικά μου τουβλάκια με το όνομα της εταιρίας, θα με πάνε φυλακή. Η εταιρία όμως χρησιμοποιεί το όνομα "Πανελλήνιος" στους διαγωνισμούς της, και κανείς δεν λέει τίποτα. Η χρήση της λέξης "Πανελλήνιος" από εταιρίες του ιδιωτικού τομέα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Όπως αυτές θέλουν να προστατεύεται το όνομά τους και το logo τους, έτσι και εκείνες πρέπει να σέβονται τα νοήματα των λέξεων που αναφέρονται και αφορούν όλους μας.
Αν θέλουν ο διαγωνισμός τους να ονομάζεται πανελλήνιος, να φροντίσουν όλα τα σχολεία να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής δωρίζοντας σε όλα τα σχολεία εξοπλισμό, ή να βγάλουν αυτό το
"υποχρεωτικά τα τουβλάκια της εταιρίας" από τον κανονισμό.
Επίσης θα ήθελα να ξέρω ένα στατιστικό, πόσοι ζήτησαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, και πόσοι τελικά έγινα δεκτοί. Αν δεν απορίφθηκαν σχολεία, αυτό είναι ένα καλό δείγμα της καλής πρόθεσης που έχει η εταιρία.

Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για την παραπάνω εικόνα; Υπάρχει πράγματι πρώτη θέση , ή μήπως η πρώτη θέση είναι ένα ψεύτικο κατασκεύασμα των μεγάλων για να βάζουν τα παιδιά να τρέχουν και να ανταγωνίζονται άσκοπα;
Τι θα την κάνουμε την παιδεία, διαγωνισμό του thevoice θα την κάνουμε;