Αποστολέας Θέμα: ΠΕΚΑΠ: Κάλεσμα για Γενικές Συνελεύσεις - Παράσταση Διαμαρτυρίας  (Αναγνώστηκε 1093 φορές)

Νίκος Αδαμόπουλος

  • Γενικός διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2824
  • Πύργος Ηλείας
 Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. σε μία προσπάθεια να υπάρξουν οι απαραίτητες ζυμώσεις, επικοινωνία και κατάθεση απόψεων μεταξύ των εκπαιδευτικών Πληροφορικής, αλλά και τη δημιουργία ενιαίου πανελλαδικού μετώπου αντίδρασης, καλεί όλα τα Παραρτήματα της Π.Ε.ΚΑ.Π. και τους Τοπικούς Συλλόγους Καθηγητών Πληροφορικής να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις πανελλαδικά την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 ή τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013.

 Επίσης, καλεί τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής από την Αττική, αλλά και από όποια άλλη περιοχή μπορούν να μετακινηθούν να παρευρεθούν σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 και ώρα 12:00 έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 15 στην Αθήνα. Εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων ή παραρτημάτων που επιθυμούν να μετακινηθούν μαζικά μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. για καλύτερο συντονισμό και βοήθεια.

 Μετά τη λήξη της παράστασης διαμαρτυρίας θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση της Π.Ε.ΚΑ.Π. στο ξενοδοχείο Τιτάνια, στο οποίο θα διεξάγεται το συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.

ΠΕΚΑΠ