Δεν αξίζει καν..Εγώ μπορεί και να το πάρω τηλέφωνο σαν ΧημικόςΜαρία Αντωνίου, οι φίλοι της Καστοριάς να την ...επισκεφτούν...
Αν και παρακολουθώ το site καιρό, μόλις πριν λίγο έκανα την εγγραφή γιατί έχω βγει από τα ρούχα μου !@#Έκανα το λάθος και έστειλα πριν λίγο SMS στο τηλ. που βάλατε παραπάνω. Η απάντηση που έλαβα σε λίγα λεπτά ήταν ο λόγος που με εξόργισε. Δεν σκοπεύω να κοινοποιήσω την απάντηση, αλλά προτείνω να δοκιμάσετε και εσείς την τύχη σας. Ένα απλό SMS είναι.
Νομίζω οτι η υπόθεση με το τηλέφωνο του βουλευτή είναι φάουλ. Αγγελική θυμήσου πως σε αντιμετωπίσανε εσένα οι εξοργισμένοι.
Οχι ρε παιδια. Τι τηλέφωνο να πάρετε; Σβήσε βρε Αδαμόπουλε την κακούργα ανάρτηση. Εξάλλου ο άνθρωπος είπε οτι με πιεση και καθαρη σκεψη θα γινουν αλλαγες ακόμη και μετά την ψήφιση απόψε του ως έχει νομοσχεδίου. Οπότε, μας στηρίζει ο άνθρωπος, τον παρεξηγησατε!Παράθεση από: control_data στις 10 Σεπ 2013, 10:42:07 μμΝομίζω οτι η υπόθεση με το τηλέφωνο του βουλευτή είναι φάουλ. Αγγελική θυμήσου πως σε αντιμετωπίσανε εσένα οι εξοργισμένοι.Συμφωνώ, γι' αυτο και λεω να μην το κανετε. σε κοινο γνωστο πηγαινε το pm.
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=m&source=embed&oe=UTF8&msa=0&msid=205291942092240706471.0004be0c1a6127caba122το τηλέφωνο είναι δημόσιο...
Τι βλακείες είναι αυτές; Που ξέρετε αν το τηλ. δεν το έδωσε χημικός ώστε να κάνουμε επίθεση για να τους εξοργίσουμε.