Οι οδηγίες βαθμολόγησης είναι σαφέστατες. Τώρα αν κάποιοι δεν τις εφαρμόζουν δε φταίνε οι οδηγίες αλλά αυτοί.
Ειλικρινά συνάδελφε θα ήθελα πολύ να μάθω που είναι αυτές οι οδηγίες. Γιατί αυτή ήταν η μεγάλη μου απογοήτευση όταν έγινα βαθμολογητής. Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα την πρώτη μέρα στο βαθμολογικό κέντρο 30 καθηγητές να μαλώνουν γιατί δεν μπορούσαν να αποφασίσουν πως θα βαθμολογήσουν.
Μια σαφή οδηγία είχαμε από την ΚΕΕ (κόψιμο μονάδων σε χρήση πίνακα) και αυτή επειδή δεν άρεσε σε πολλούς αποφασίσαμε να μην την εφαρμόσουμε!!!
Τελικά μετά από τρίωρο καυγά αποφασίσανε (εγώ είχα πάθει σοκ και απλά παρακολουθούσα) ότι θα βαθμολογήσουμε κατά τον τάδε τρόπο το κάθε ερώτημα και αυτές οι αποφάσεις αποτέλεσαν τις οδηγίες βαθμολόγησης. Οι οποίες φυσικά αφορούσαν μόνο το συγκεκριμένο βαθμολογικό κέντρο γιατί τα άλλα κέντρα θα αποφάσιζαν μόνα τους (μετά από αντίστοιχους καυγάδες υποθέτω)
Έχοντας βιώσει την παραπάνω σοκαριστική εμπειρία και βλέποντας τα λεγόμενά σου ειλικρινά θα ήθελα να μάθω που βρίσκονται αυτές οι οδηγίες!
Με σεβασμό, ένας απελπισμένος βαθμολογητής.