@Vangelis
Ακριβώς αυτό που έθεσες ως παράθεση εννούσα και πίστεψέ με δεν διαπίστωσα το παραμικρό ψείγμα ειρωνίας στην απάντησή σου. Γι' αυτό έγραψα για τον κόσμο της μπανάνας τα προηγούμενα έτη, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου.
@Λάμπρος
Λάμπρε μου σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω τον θεσμό του ΠΛΗΝΕΤ, πόσο μάλλον τους συναδέλφους που υπηρετούσαν και υπηρετούν εκεί. Ήθελα απλά να δώσω τις ιδέες μου για το πως θα μπορούσε, ίσως, να αναβαθμιστεί το κατακρεουργημένο κι απαξιωμένο ΠΛΗΝΕΤ. Όσο για εσένα προσωπικά νομίζω γνωρίζεις ότι χαίρεις της εκτίμησής μου.
Δεν υποννόησα να μετατραπούν σε αποθήκες υλικού. Όχι, θεωρώ όμως ότι τα προβλήματα τον εργαστηρίων είναι καλύτερα να επιλύονται στο φυσικό τους χώρο χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται το προσωπικό των ΠΛΗΝΕΤ ή τα μηχανήματα, εκτός αν είναι τόσο απαραίτητο. Ίσως αν υπήρχε μια σχετική παρακαταθήκη υλικών ή ένας τρόπος "παραγγελίας" αυτών, πιο συγκεντρωτικά από το ΠΛΗΝΕΤ, ίσως τότε να αποφεύγαμε περιττές κινήσεις κι έξοδα και δεν με ενοχλεί καθόλου αν τα κομμάτια αυτά είναι από χαλασμένα pc ή καινούρια, χωρίς να χρειάζεται να εξηγώ κάθε φορά το τι, πως και γιατί χαλασε ή θα επιδιορθωθεί αυτό. Νομίζω πως καλύτερα μπορώ να συνομιλήσω και να επικοινωνήσω με τπ ΠΛΗΝΕΤ απ΄ ότι με τον Διευθυντή μου που έχει θέληση όχι όμως τεχνικές γνώσεις. Με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω μάθημα. Κατά τα άλλα νομίζω ότι οι απόψεις σου και οι προτάσεις σου με καλύπτουν και με βρίσκουν σύμφωνο.
<ΑΡΧΗ OFF TOPIC>
Όσο για την επιμόρφωση που κατά καιρούς διεξάγεται από τα κατατόπους ΠΛΗΝΕΤ, δεν μπορώ να την κρίνω αρνητικά αφού με την καλή τους θέληση γίνεται. Την ευθύνη φέρει η πολιτική ηγεσία και κτά την άποψή μου και οι σύμβουλοι του κλάδου μας. Θα έπρεπε να γίνεται κεντρικός σχεδιασμός επιμορφώσεων, σε τακτά διαστήματα, ανά νομό κι εντός ωραρίου ώστε να γλιτώνουμε και το burn out από την διαρκή τριβή με το κυρίως αντικείμενό μας που είναι η διδασκαλία.
<ΤΕΛΟΣ OFF TOPIC>.
Κλείνοντας συμφωνώ με τους dstilog και keep_growing ότι και πάλι ήρθαμε προ τετελεσμένων γεγονότων και πάλι ίσως κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, ή ότι απέμεινε από αυτό.