Συνάδελφε Νίκο λυπάμαι άλλα έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένων.
Αν κάποιος δηλώνει ότι δεν διαχωρίζει επαγγελματικά ανδρες και γυναίκες εσύ καταλαβάινεις ότι γυναίκες και άνδρες είναι ίδιοι.
Δεν θα επανέλθω εδώ αν θέλεις στείλε pm
Διαρκώς παραφράζεις αυτά που γράφω,
και εγώ στα Επαγγελματικά αναφέρομαι και λέω ότι αν δεν διαχωρίζεις επαγγελματικά τους πτυχιούχους με τους μή πτυχιούχους τότε το αποτέλεσμα είναι να αποδέχεσαι και όλα αυτά που έγραψα:
....
Αφού λοιπόν είμαστε όλοι ίδιοι (με πτυχίο και χωρίς) τότε προφανώς όταν πας στο Υπουργείο και μιλάς με τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ δεν σε πειράζει που τα μαθήματα Πληροφορικής στα ΕΠΑΛ (σύμφωνα με τις αναθέσεις) τα διδάσκει οποιοσδήποτε έχει πιστοποίηση ή μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό στην Πληροφορική ! Επίσης δεν έχεις πρόβλημα αν στα μαθήματα του Γυμνασίου και του Δημοτικού αύριο-μεθαύριο μπορεί να διδάξει όποιος έχει "παρόμοια προσόντα" ! Τέλος δεν έχεις πρόβλημα που κάποιοι έχουν με 1 πτυχίο 2 ειδικότητες !!
Περίεργη ισότητα είναι αυτή
!
Τελικά δεν έχω καταλάβει ποιον εκπροσωπείς, τους συναδέλφους Καθηγητές Πληροφορικής ή οποιονδήποτε βαπτίσει το Υπουργείο Καθηγητή Πληροφορικής ? Στην δεύτερη περίπτωση προφανώς και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ κανένας διορισμός Καθηγητών Πληροφορικής ιδιαίτερα όταν μία ένωση έχει στο ΔΣ της μέλη που εκπροσωπούν περισσότερο τις αποφάσεις του Υπουργείου παρά το ότι ισχύει για όλους τους άλλους Κλάδους και φυσικά και για την ΟΛΜΕ !
.......
Λέω λοιπόν ότι αφού υποστηρίζεις ότι "...είμαστε όλοι ίδιοι (με πτυχίο και χωρίς) ..." αναφερόμενος φυσικά στα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ !!
Πλάκα μου κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις που αναφέρομαι ? Γιατί συζητάμε τόσες ημέρες για το αν είμαστε ίδιοι νοητικά, ψυχικά και βιολογικά !?!?!?! Συνέχεια αλλάζεις συζήτηση για να αποφύγεις να απαντήσεις !!
Εγώ δεν καταλαβαίνω ή εσύ ΚΑΝΕΙΣ ότι δεν καταλαβαίνεις ?
Την επόμενη φορά να γράψεις και το όνομά σου αλλιώς να μην γράφεις για ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ κλπ στα μηνύματά σου !
Νίκος Κατσάλης
Καθηγητής ΠΕ19