Διευκρινίζω κατ' αρχήν ότι απαντώ προσωπικά και όχι εκφράζοντας το ΔΣ της ΠΕΚΑΠ
Είναι προφανές πλέον ότι κάποιο συγκεκριμένο κέντρο το ενοχλεί η δράση και οι αγώνες της ΠΕΚΑΠ και παραμονές της όποιας προσπάθειας γίνεται, εξαπολύει οχετούς λάσπης και συκοφαντιών, συνήθως ανώνυμων.
Δεν θα απαντήσω επί της ουσίας, γιατί όσοι συνάδελφοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα του κλάδου είμαι σίγουρος ότι ξέρουν τι κάνουμε και αντιλαμβάνονται και καταλαβαίνουν τι γίνεται.
Απλώς προκαλώ τον ανώνυμο συκοφάντη συνάδελφο(?), που δικάζει με φασιστικό τρόπο και εκ προοιμίου ανύπαρκτες προθέσεις, αν έχει τα κότσια να έλθει στην ημερίδα, να συστηθεί και να πει ότι νομίζει ενώπιον όλων μας.
Θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω!!!
Σταύρος Κουνάδης
Καθηγητής Πληροφορικής
14ο Γυμνάσιο Περιστερίου
ΥΣ: Είμαι φανατικά υπέρ της τήρησης της ανωνυμίας στο INTERNET, όσον αφορά την έκφραση απόψεων και θέσων για κάθε ζήτημα. Είμαι φανατικά κατά όταν θίγονται σε προσωπικό επίπεδο άνθρωποι και συνειδήσεις, τους οποίους συνήθως οι συκοφάντες δεν γνωρίζουν ούτε στην όψη.
Κούλαρε συνάδελφε.
Δεν αφορά αποκλειστικά την ΠΕΚΑΠ το μήνυμα. Διάβασέ το ξανά.
Το μήνυμά μου αφορά τους συνδικαλιστές και τους εκπρόσωπους γενικότερα.εκεί σας παίρνει η μπαλλα και εσάς, ως είδος γενικότερα.
Τώρα σε όλο αυτό τον κλαδο των ύποπτων εκπροσώπων, ίσως υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις.
Την δράση σας δεν την ξέρω, γιαυτό δεν αναφέρθηκα καθόλου σητν ΠΕΚΑΠ.
Στο κάτω κάτω η ΠΕΚΑΠ έκανε και κάτι καλό, μάζεψε τις υπογραφές, δεν νομίζεις οτι είναι υπέρ της ΠΕΚΑΠ αυτό;
Αυτό δεν το διάβασες στο μήνυμα; Μην βλέπεις λοιπόν παντού εχθρούς.
Κοίτα λοιπόν την ουσία του μηνύματος, την οποία την είδαν όλοι οι άλλοι συνάδελφοι εκτός απο εσένα.Κοιτάχτε να βάλετε στο πρόγραμμα των ομιλίων και μια ομιλία διαμαρτυρίας. Μια ομιλία την οποία να την ακούσει
και η υφυπουργός, όχι μόνο να χαιρετήσει και να φύγει.