Συνάδελφοι εδώ και αρκετό καιρό με απασχολεί το εξής:
Μιας και κοντεύω να τελειώσω την ιστοσελίδα του σχολείου, είμαι προβληματισμένος για το αν θα πρέπει να αναφέρω την λίστα με τις τοπικές επιχειρήσεις που έδωσαν λεφτά στο σχολείο το σχ. έτος 2008-2009 για να προμηθευτούμε ρομπότ, εργαλεία κλπ.
Τότε που πήγαινα πόρτα - πόρτα (ναι, ναι, σαν τον πλασιέ) τους είχα υποσχεθεί ότι θα αναφέρω το όνομα της επιχείρησης και το ποσό που έδωσαν (φυσικά όχι τηλέφωνα, στοιχεία επικοινωνίας, ιστοσελίδες, link κλπ που ξέρω ότι απαγορεύονται). Τώρα όμως που τα πράγματα έχουν έρθει τόσο άσχημα σε όλους τους τομείς, φοβάμαι μήπως αυτή η προσπάθεια που έκανα τότε (και δεν έχω καμία διάθεση να ξανακάνω) δημιουργήσει προηγούμενο και περιμένουν όλοι να τρέχουμε να ψάχνουμε για λεφτά για να μην παγώσουμε το χειμώνα από το κρύο.
Δεν λέω όχι στην προσωπική προσπάθεια του καθενός από εμάς (άλλωστε τα υλικά που πήραμε δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρουμε να τα αγοράσουμε με την κλασική επιχορήγηση), αλλά όχι να γίνει και κανόνας...
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Βέβαια το ότι έχω υποσχεθεί την δημοσίευση νομίζω ότι με δεσμεύει αρκετά...