Σχόλιο από τον/την Χρίστος Μαβόγλου στις 18 Αύγουστος 2009 στις 14:56
Σου αναφέρω (κατά την προσωπική μου άποψη)
ότι οι ασκήσεις στις σελίδες 200-201 είναι θεωρία. Εσύ έχεις άλλη προσωπική άποψη, αλλά σύμφωνα με τη δική σου αυστηρή συλλογιστική, εσύ η Ευστρατία, μπορείς να παραπέμψεις σε κάποιο βιβλίο/άρθρο που να τεκμηριώνεις ότι οι συγκεκριμένες ερωτήσεις Νο 2 και Νο 3 είναι ασκήσεις;
Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις επιγραμματικά αναφέρω:
1. Αρμόδιος να απαντήσει είναι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, οπότε μπορείς να κάνεις απευθείας ερώτηση σε αυτό, αλλά θεσμικά μπορείς να ρωτήσεις και τον Σχολικό σου Σύμβουλο.
2. Ο προβληματισμός σου έχει απασχολήσει πολύ και εμένα και η απάντηση που έδωσα στο προηγούμενο σχόλιό μου δεν ήταν ελαφρά την καρδία.
3. Αν δεχτείς την άποψή μου πολύ απλά λύνεις πολλά προβλήματα τα οποία δεν είναι ουσιαστικά, αλλά τυπικά (ψάξε να δεις από πότε υπάρχει η εγκύκλιος που αναφέρει για τις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου 3 το πολύ ασκήσεις από τις 9 και ποιο βιβλίο διδασκόταν τότε).
4.
Αν ο προβληματισμός σου είναι τι θα πεις στο Διευθυντή σου, που είναι υποχρεωμένος να ελέγχει τα θέματα, εξήγησέ του ότι στην Πληροφορική αυτά είναι θέματα θεωρίας:[/color]
α)
Όλες οι ασκήσεις αυτοαξιολόγησης στο βιβλίο είναι θέματα θεωρίας και
αυτό σου το λέει ο υποφαινόμενος που έχει γράψει τις ασκήσεις στις σελ. 200-201, και καθώς επίσης ήταν συντονιστής της συγγραφική ομάδας - όπως επίσης συμμετείχε και στην προηγούμενη συγγραφική ομάδας του βιβλίου έκδοσης Π.Ι. 2000, και ακόμα συμμετείχε και στην ομάδα παραγωγής του λογισμικού Πληροφορικής Γυμνασίου Π.Ι. 2001.
http://logogreekworld.ning.com/group/logoGGymnasio?groupUrl=logoGGymnasio&id=3413194%3AGroup%3A83&page=1#commentsΕντάξει αύριο θα έχω πρόβλημα. Με περιμένει στη γωνία.
Εγώ έδινα μεταπτυχιακό και ενώ εδώ και καιρό είχα την υποψία.... δεν μπορούσα να ασχοληθώ περισσότερο.
Άκου όλα θεωρία.
Και τι είναι άσκηση και τι είναι θεωρία?