Συνάδελφοι Gnirut Και Μοτσενίγο, μη τσακώνεστε.
Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του πλευρά και προσωπικά θεωρώ ότι και οι δύο οπτικές είναι ορθές.
Ο στόχος για μένα δεν ήταν να κάνουμε "ντα" την εφημερίδα. Αυτό δε γίνεται ...
Ο στόχος, για μένα ήταν άλλος ... και θεωρώ ότι επετεύχθη στο έπακρο. Καλύτερα δε γινόταν!
Προσωπικά, δε με ενδιαφέρει εαν η εφημερίδα απαντήσει ή όχι. Δε πιστεύω, ούτε περίμενα ποτέ να απαντήσει ...
Τα άλλα όμως που έγιναν με το κείμενό μας τα είδατε, τα ακούσατε;
Αν τα είδατε, τα αποκωδικοποιήσατε σωστά;
Στην Κόρινθο σε όλα τα σχολεία τί έγινε σήμερα;
Λίγο πιο πάνω από το κείμενό μας στο alfavita, ποιος άλλος έχει δημοσιεύσει το κείμενό του;
Ποιος πίστευε ότι θα έχουμε 132 υπογραφές από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μέχρι σήμερα στις 08:00;
Γιατί ο κόσμος προσπαθεί να υπογράψει ακόμα και μου στέλνουν email άγνωστοι συνάδελφοι με προτάσεις για τροποποιήσεις του κειμένου;
Τι θα γινόταν εαν για κάθε πρόβλημα που μας απασχολούσε, προσπαθούσε ένας από τους 132 συναδέλφους αφιερώνοντας 2 ωρίτσες επί 3 ημέρες να γράψει κάτι και όλοι οι υπόλοιποι το υποστηρίζαμε με βελτιώσεις/τροποποιήσεις βάζαμε τις υπογραφές μας και το αποστέλλαμε;
Τί γίνεται όταν προσπαθήσουν κάποιοι να στρέψουν την κοινωνία εναντίον σου χρησιμοποιώντας έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα;
Μπορείς εσύ να το γυρίσεις και να στρέψεις την κοινωνία εναντίον τους, αποδεικνύοντας με περίτρανο τρόπο τη ψευτιά τους;
Μπορείς! Αυτό, όμως δε γίνεται μόνο με επιστολές ...
Το επόμενο βήμα για μένα, είναι αυτό ακριβώς ...
Πώς όμως;
Πώς αποδεικνύεις ότι τα "παιδιά δε τα ξέρουν όλα ... καλύτερα από εμάς ... ";
Πώς αποδεικνύεις ότι πράγματι "τα παιδιά ξέρουνε πως να χτυπάνε τα πλήκτρα στα computers";
Αλλά τί σημαίνει "χτυπάω τα πλήκτρα στα computers..." και ποιος άραγε τους έμαθε να τα "χτυπάνε";
Ποιός έχει φέρει τα παιδιά σε αυτήν την κατάσταση, εαν είναι έτσι; Πώς καταμερίζονται οι ευθύνες;
Δουλειά, παιδαγωγική και επιστημονική σε συλλογική και εθελοντική βάση στοχευμένη στο κομμάτι της κοινωνίας που μας αφορα ...
Ποιό είναι αυτό το κομμάτι της κοινωνίας; Εκτός από τους μαθητές... Είναι εκείνο που έχουμε ξεχάσει να φέρουμε κοντά μας...Είναι εκείνο που αδιαφορεί, ίσως γιατί κανείς δεν του έχει εξηγήσει τί γίνεται ... Είναι πολύ συγκεκριμένο, υποσύνολο της κοινωνίας και η κοινωνία η ίδια. Έχει "ονοματεπώνυμο"!
Δύσκολο εγχείρημα, αλλά με μετρήσιμα αποτελέσματα που αναστρέφουν μεσοπρόθεσμα την αρνητική γνώμη της κοινωνίας για εμάς ...
Όπως καταλαβαίνετε κάτι έχω στο μυαλό μου ...
Αν βρω υποστήριξη και από άλλους συναδέλφους της περιοχής μου και το ξεκινήσουμε εδώ, θα σας πω λεπτομέρειες.
Λέτε εαν πετύχει να τσεπώσω βραβείο καινοτομίας;

Αν το βράσεις αυτό, τί γεύση έχει το ζουμί του;
Α.