Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Παιδαγωγικά Θέματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: tzorvas στις 25 Νοέ 2011, 02:36:54 μμ

Τίτλος: Μάθημα σε μαθητή Γ Λυκείου
Αποστολή από: tzorvas στις 25 Νοέ 2011, 02:36:54 μμ
Καλησπέρα,

είμαι φοιτητής στο icsd του Πανεπιστημίου Αιγαίου και σήμερα είδα μια αγγελία για έναν μαθητή 3ης λυκείου που ψάχνει φοιτητές για να τον προετοιμάσουν κατάλληλα για την τελευταία του χρονιά.

Είναι  ήδη Νοέμβρης  και έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ωστόσο θα βρίσκομαι εδώ στις διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα αλλά θα έχω και την εξεταστική στα τέλη Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φλεβάρη.

Εάν αναλάβω το παιδί θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό, το βλέπω ως τεράστια ευθύνη.

θα ήθελα να μου δώσετε τις όποιες συμβουλές μπορείτε, για το τι να κάνω καθώς και αν μπορείτε ένα εκτιμώμενο ποσό χρόνου που θα πρέπει να δαπανώ κάθε βδομάδα για την κατάλληλη προετοιμασία του παιδιού, σύμφωνα με την δική σας εμπειρία.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Τίτλος: Απ: Μάθημα σε μαθητή Γ Λυκείου
Αποστολή από: mour στις 25 Νοέ 2011, 10:45:33 μμ
Δεν είμαι "ειδικός", αλλά αν θες να το κάνεις υπεύθυνα την πρώτη φορά θα σε κουράσει πολύ. Αν είναι για μια φορά μόνο εγώ τουλάχιστον ΔΕΝ θα το έκανα.
Να κάνω πάντως μια εκτίμηση τουλάχιστον 1 ώρα επιπλέον για κάθε ώρα που κάνεις μάθημα
Τίτλος: Απ: Μάθημα σε μαθητή Γ Λυκείου
Αποστολή από: tzorvas στις 28 Νοέ 2011, 09:09:28 μμ
Τελικά δεν θα αναλάβω το παιδί μιας και δεν νιώθω πως έχω την άνεση να του κάνω σωστή δουλειά

ίσως αναλάβω κάποιον από το Πάσχα ή Καλοκαίρι για προγραμματισμό για να γίνει και τέλεια δουλειά αλλά και για να δω και γω πως είναι όλο αυτό!!

Ευχαριστώ και πάλι!