Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Μετά το Λύκειο => Μήνυμα ξεκίνησε από: Μιχάλης στις 27 Ιούλ 2009, 10:21:18 πμ

Τίτλος: Τι να επιλέξω;
Αποστολή από: Μιχάλης στις 27 Ιούλ 2009, 10:21:18 πμ
Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στον τομέα της πληροφορικής και αναζήτησα ένα τμήμα για μεταπτυχιακές σποδές σε αγγλικό πανεπιστήμιο. Έγινα δεκτός στο Coventry στο computer science course και στο Staffordshire στο τμήμα web devepolment. Είμαι προβληματισμένος γιατί δεν ξέρω ποιο τμήμα να επιλέξω, που θα είναι αφ΄ενός πιο ενδιαφέρον και μου θα δίνει περισσότερες δυνατότητες μιας καλής επαγγελματικής σταδιοδρομίας αφ΄ετέρου.
Μήπως έχει κανείς σας άποψη ή γνώμη για περαιτέρω συζήτηση; Άς σημειωθεί ότι πρέπει να αποφασίσω μέχρι 10 Αυγούστου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τίτλος: Απ: Τι να επιλέξω;
Αποστολή από: evry στις 27 Ιούλ 2009, 11:54:40 πμ
Κατ'αρχήν δες την κατάταξη που έχουν τα πανεπιστήμια που επέλεξες στο παρακάτω λινκ
http://extras.timesonline.co.uk/tol_gug/gooduniversityguide.php (http://extras.timesonline.co.uk/tol_gug/gooduniversityguide.php)

Όπως θα δεις είναι πάρα πολύ χαμηλά και τα 2. Δεν ξέρω φυσικά για το συγκεκριμένο course που λες. Αν έχεις δει τα μαθήματα και σου αρέσει τότε οκ. Πάντως αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με web development νομίζω ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσεις να δουλεύεις κάπου πάρα να κάνεις ένα μεταπτυχιακό.
Πάντως η περιγραφή των μαθημάτων είναι πολύ γενική. Δεν ξέρω. Αν το έχεις αποφασίσει πάντως να πας σε ένα από τα δύο να κοιτάξεις προσεκτικά το πρόγραμμα σπουδών και να δεις τι σου αρέσει περισσότερο