Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Ευχές => Μήνυμα ξεκίνησε από: Michael στις 26 Αύγ 2008, 09:30:36 μμ

Τίτλος: Thanks
Αποστολή από: Michael στις 26 Αύγ 2008, 09:30:36 μμ
Σήμερα που βγήκαν τα αποτελέσματα είδα ότι πέρασα πρώτος στο Πληροφορικής και Τηλ/νιών που ήταν και η πρώτη μου επιλογή (τι σου κάνει μια καλή ζαριά στην έκθεση 8)). Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες στο στέκι, η βοήθειά σας όλη τη χρονιά ήταν απίστευτη. Ακόμη και οι διαφωνίες πάνω σε λεπτομέρειες του μαθήματος δείχνουν ότι η ΑΕΠΠ διδάσκεται κυρίως από ανθρώπους που αγαπούν το αντικείμενό τους και μακάρι αυτό να ήταν ο κανόνας και στα υπόλοιπα μαθήματα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Τσιωτάκη για τα βιβλία του και τον Άλκη για την ύπαρξη του forum. Ειλικρινά σας είμαι υπόχρεος.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, μαθητές και καθηγητές. Εύχομαι επίσης να αναβαθμιστεί η ΑΕΠΠ και γενικά η λογική σκέψη στα ελληνικά σχολεία (αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη θέση της ΑΕΠΠ στο νέο σύστημα πρόσβασης που συζητιέται αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).
Thank you all. :)

PS. Από το πρώτο μου πτυχίο έχω ήδη περάσει κάποια μαθήματα που περιλαμβάνονται και στο πρόγραμμα σπουδών του D.I. (Αριθμητική ανάλυση, Γραμμική άλγεβρα, Στατιστική κτλ). Ένας φίλος μου είπε ότι αυτά τα μαθήματα μάλλον αναγνωρίζονται. Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, δεν θα με χάλαγε να τα ξαναδώ, απλά ρωτάω μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις.
Τίτλος: Απ: Thanks
Αποστολή από: P.Tsiotakis στις 26 Αύγ 2008, 10:57:07 μμ
Τη γραμματεία θα ρωτήσεις, αλλά κυρίως τους διδάσκοντες  ;) και να τους ψήσεις...

Δε γράφεις την έκθεση πασπαρτού ως μια προσφορά στους μαθητές που βλέπουν το στέκι;

Χάρηκα πολύ. Καλή συνέχεια...
Τίτλος: Απ: Thanks
Αποστολή από: alkisg στις 27 Αύγ 2008, 01:30:29 πμ
Μιχάλη συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!
Για τις κατοχυρώσεις, όπως στα είπε ο Παναγιώτης, κυρίως οι διδάσκοντες θα παίξουν τον πρώτο ρόλο...
Τίτλος: Απ: Thanks
Αποστολή από: Michael στις 01 Σεπ 2008, 12:47:15 πμ
Δε γράφεις την έκθεση πασπαρτού ως μια προσφορά στους μαθητές που βλέπουν το στέκι;

Παναγιώτη ντρέπομαι να παρουσιάσω δημόσια τις βλακείες που έγραψα στην έκθεση. Εξάλλου τον τελευταίο καιρό ετοιμάζω κάτι με περισσότερο γέλιο. Το project περιλαμβάνει ακόμη και ομάδα από beta testers και αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθεί το Μάιο με τη διεξαγωγή ενός πειράματος >:D. Αν δεν πετύχει, so be it, απλά θα έχουμε χάσει λίγο απ το χρόνο μας. Αν όμως πετύχει, οι σημειώσεις μου της έκθεσης ίσως αποδειχθούν αξιοπρεπές υποκατάστατο του Asterix.  :D