Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Μετά το Λύκειο => Μήνυμα ξεκίνησε από: alex599 στις 01 Ιούλ 2008, 05:29:34 μμ

Τίτλος: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ
Αποστολή από: alex599 στις 01 Ιούλ 2008, 05:29:34 μμ
γεία σας παίδες...ωραίο το forum..φέτος τελείωσα και σκέφτομαι για σχολές..μου αρέσουν τα μαθηματικά και η πληροφορική και έλεγα να πάω στο μηχανικών η/υ και πληροφορικής στην πάτρα αλλά από ότι είδα δεν έχει καθόλου μαθηματικά,αληθεύει αυτό?γενικά ε'ιναι καλ'η η σχολή? ???
Τίτλος: Απ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ
Αποστολή από: Lev στις 01 Ιούλ 2008, 09:19:58 μμ
Μπές εδώ http://www.ceid.upatras.gr/proptyxiaka/mathimata.htm. Έχει αρκετά Μαθηματικά και έχει και τον τομέα Εφαρμογών και θεμελιώσεων της Επιστήμης των Υπολογιστών που είναι στραμμένος στις εφαρμογές των Μαθηματικών στους Υπολογιστές. Στα 3 πρώτα έτη έχει Μαθηματικά Ι,ΙΙ, Διακριτά Μαθηματικά Ι,ΙΙ, Θεωρία Υπολογισμού, Επιστημονικός Υπολογισμός, Γραμμική Άλγεβρα, Υπολογιστική Πολυπλοκότητα, Αριθμητική Ανάλυση και να βάλω και την εισαγωγή στους Αλγόριθμους και τις Δομές Δεδομένων και αναλόγως τον τομέα που διαλέγεις μπορείς να πάρεις όσα θες από Βελτιστοποίηση Δικτύων μέχρι Κρυπτογραφία. Τα μαθήματα που βασίζονται στα Μαθηματικά δεν φαίνονται πάντα από το όνομα ;). Κοίτα και την άλλη σχολή της Πάτρας από όπου έχω αποφοιτήσει εγώ και ότι θες εδώ είμαστε
Τίτλος: Απ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ
Αποστολή από: tzorvas στις 09 Οκτ 2008, 03:42:49 μμ
Δες το τμήμα της Σάμου "Μηχανικών Πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων"-κωδικός 321

Έχει αρκετά μαθηματικά (καλώς ή κακώς ..)

Για οποιαδήποτε ερώτηση θα χαρώ να σου απαντήσω!
Τίτλος: Απ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ
Αποστολή από: alex599 στις 16 Δεκ 2008, 10:40:26 μμ
Ευχαριστώ που μου είχατε απαντήσει,είμαι στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ & πληροφορικής στη Πάτρα πλέον και είναι εκπληκτική σχολή..και μαθηματικά έχει και πολύ προγραμματισμό και πραγματικά θεωρώ πως είναι μια από τις καλύτερες σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα..
Αν κάποιος έχει απορίες σχετικά με τη σχολή θα βρει πληροφορίες στο site www.ceid.upatras.gr και θα χαρώ να τον βοηθήσω σε ό,τι θέλει.