Γιώργο,
Πέρσι τον Σεπτέμβρη στην πρώτη αναζήτηση που έκανα για το μάθημα έπεσα στην ιστοσελίδα
http://users.otenet.gr/~genic, ήταν οι πρώτες ασκήσεις που βρήκα, το πρώτο μονοπάτι που βρήκα. Σε τιμώ απεριόριστα
Δεν κατάλαβα πώς σε έθιξα, αλλά παρ'όλα αυτά συγγνώμη
Δεν θεωρώ οτι ξεσκόνισα το βιβλίο και έκανα κάτι που δεν έκανες, ούτε οτι έχω δίκιο, το κεφάλαιο 10 έχει πολλές ασάφειες, αλλά ο στόχος δεν είναι να βγάλουμε προγραμματιστές αλλά να μπορούν να τμηματοποιήσουν ένα πρόβλημα να το αντιμετωπίσουν κομμάτι-κομμάτι, συνδέοντας στο τέλος τα υποπρογράμματα. Ε, αυτό παρουσιάζεται στο βιβλίο.
Στην ύλη θα έπρεπε να είναι και η παράγραφος 10.6 αλλά δεν είναι
Οι επιτροπή των θεμάτων θα πρέπει να καταναλώσει πολύ περισσότερη ενέργεια από μένα (και εσένα) και να ξέρουν τι πρέπει να αποφύγουν. Πληρώνονται για τη δουλειά αυτή εκείνοι και όχι εγώ και εσύ
Κατά τη γνώμη μου καλώς βγήκαν οι pascal, basic, fortran, C, C++, Java κ.λ.π.
από τις διευκρινήσεις. Δεν είναι προγραμματιστές αλλά μαθητές λυκείου
Μάλιστα το ότι αρχικά υπήρχε η δυνατότητα συγγραφής σε άλλη γλώσσα ήταν έγκλημα που όμως κάλυψε το κενό ύπαρξης εργαλείου για το μάθημα. Κατά τη γνώμη μου η ύπαρξη δυο διδακτικών πακέτων και η παραπάνω χαλατότητα δημιιούργησε όλα τα προβλήματα (αν κάποιος γράψει λύση σε pascal κατά τη γνώμη μου πρέπει να παρει 0, σαν να απαντάει στα ελληνικά τις λύσεις των αγγλικών). Τώρα που ωρίμασαν τα πράγματα όλοι έχουμε πέσει πάνω στα κενά του σχετικά καλού βιβλίου που έχουμε στη διάθεση μας και δεν αναλωνόμαστε στη μάχη για την επιλογή του Για κάνε...Τέλοςγια ή Για από μέχρι...Τέλος_Επανάληψης
Εκτός αυτού έχουμε δυο πολύ καλά εργαλεία στα χέρια μας για εργαστηριακό μάθημα και Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη
Πιστεύω οτι η ΑΕΠΠ θα μείνει στα 6 εξεταζόμενα και στο χέρι μας είναι να την αναδείξουμε, όπως και όλα τα υπόλοιπα μαθήματα μας στο σχολείο
Χρειάζεται επιθετική πολιτική γιατί άτομα από όλες τις φυλές "βολεύτηκαν" και ξέχασαν το λειτούργημά τους. Ότι δεν λύνεται κόβεται με το μαχαίρι :whip: (- γόρδιος δεσμός)
Μάλιστα υπάρχουν και αυτοί που συμφωνούν με όλους
Με εκτίμηση,