Με το προηγούμενο μήνυμα σου απάντησα ότι έκανα λάθος όταν είπα ότι δεν χρησιμοποιείται σε άλλες γλώσσες και ότι εννοούσα κάτι άλλο.
Το έκτρωμα είναι βαριά λέξη αλλά δεν αναφέρεται αποσπασματικά στις τελείες
.. αλλά στο γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί μια ΓΛΩΣΣΑ με ετερογενή στοιχεία που δεν έχουν μια ενιαία λογική.
Για παράδειγμα ο τρόπος μεταβίβασης παραμέτρων που χρησιμοποιείται,
το ότι η εκχώρηση ακέραιας σε πραγματική μεταβλητή δεν επιτρέπεται (το λέει το βιβλίο)
ή ότι το Γράψε 1, επίσης δεν επιτρέπεται.
Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν υπάρχει μια ενιαία λογική και ότι η λογική που υπάρχει έρχεται σε κόντρα με τις περισσότερες δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού.
Το αντιεπιστημονικό κολλάει στο γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 χρονιά να χρησιμοποιείς στις λύσεις έναν συμβολισμό που δεν υπάρχει στο βιβλίο. Επιστημονικό θα ήταν να οριζόταν σωστά και στη συνέχεια να το χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα.
Δηλαδή
η βασική διαφωνία μου δεν είναι με τον συμβολισμό .. αλλά με τον τρόπο που αυτός εισάγεται. Το έγραψα και πριν. Παραδέχτηκα ότι η αρχική μου διατύπωση ήταν άστοχη. Δεν ξέρω γιατί το αγνοείς.
Όσον αφορά το τρολάρισμα που λες, για μένα τρολάρισμα θα ήταν να έμπαινα στο στέκι με username το όνομα troll γραμμένο ανάποδα, και όλα τα μηνύματά μου να είναι απαντήσεις/διορθώσεις στο ίδιο άτομο. Δε λέω ότι αυτό είναι κακό, είναι όμως σίγουρα περίεργο.
Βρε evry, ήμαρτον... Για ξαναδιάβασε τι ειπώθηκε από την αρχή της ανάρτησής σου περί εκτρώματος, αντιεπιστημονικότητας και ότι δε χρησιμοποιείται σε καμία άλλη γλώσσα. Επίσης, τι τρολάρισμα είναι αυτό που εξακολουθείς να κάνεις με τη διαφορά ανάμεσα στο To και τις τελείες, ή το case όπως υλοποιείται στη D (που είναι ακόμα πιο περίεργο από της ΓΛΩΣΣΑΣ); Έλεος.
Το θετικό πάντως από αυτή την κουβέντα είναι πως έμαθα όλες τις γλώσσες που χρησιμοποιούν ranges στην case.