ptsiotakis, κάνε τον κόπο να μας εξηγήσεις τι εννοείς.
ότι αν πάρω στο τηλέφωνο που παραθέτεις, θα διαπιστώσω ότι έχεις δίκιο;
διάλογο κάνουμε.
ίσως να γίνομαι κουραστικός, αλλά το μόνο μέλημά μου είναι να βρούμε τι ισχύει και τι έχει λογική.
δλδ αν όντως δεν μπορούσα εγώ να είμαι υπεύθυνος σε 2 ΣΕΠΕΗΥ μόνο 2 λύσεις βλέπω:
(1) αναλαμβάνει κάποιος συνάδελφος άλλης ειδικότητας
(2) δεν αναλαμβάνει κανείς
και στις δυο περιπτώσεις θεωρώ ότι το εργαστήριο στο δεύτερο σχολείο δεν θα λειτουργούσε ούτε τη μισή χρονιά, εκτός και αν είναι σκόπιμο να αναλάβει κάποιος άλλος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με ΣΕΠΕΗΥ τη φροντίδα του εργαστηρίου και εγώ να συνεχίσω να αφιερώνω όποτε χρειαστεί 5-10 ώρες τα απογεύματα για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.
αν όντως σκοπός του νομοθέτη ήταν να μην αφήσει κάποιον να είναι υπεύθυνος ΣΕΠΕΗΥ σε 2 εργαστήρια σε οποιαδήποτε περίπτωση, τότε νομίζω πως αυτό για κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι απαράδεκτο και πρέπει να αλλάξει.
εγώ νομίζω ότι αυτή η παράγραφος μπήκε με σκοπό να μην είναι κάποιος υπεύθυνος σε δυο εργαστήρια όταν υπάρχει εναλλακτική.
και ρωτάω λοιπόν, στη δική μου περίπτωση τι πρέπει να γίνει ώστε να ακολουθήσεις το γράμμα του νόμου και παράλληλα σαν εκπαιδευτικός λειτουργός να έχεις εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία ενός εργαστηρίου;