Αποστολέας Θέμα: Διαγώνισμα 2011-2012  (Αναγνώστηκε 3661 φορές)

gpapargi

  • Γενικός διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2457
  • I 'm not young enough to know everything
Διαγώνισμα 2011-2012
« στις: 05 Δεκ 2011, 12:37:00 μμ »
Καλημέρα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παρέα από το στέκι θα φτιάξει το τελικό επαναληπτικό διαγώνισμα για το μάθημα. Το διαγώνισμα θα δίνεται σε όλους δωρεάν.
Η ομάδα είναι ανοιχτή και όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή απαντώντας σε αυτό το θέμα.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει θα πρέπει θα πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα εκ των προτέρων:

Καταρχήν η προσπάθεια αυτή απαιτεί χρόνο και όποιος θέλει να συμμετάσχει θα πρέπει να ξέρει ότι θα χρειαστεί να διαθέσει ώρες για να στείλει θέματα, να ελέγξει τα θέματα των άλλων, να βοηθήσει στην επιλογή των καλύτερων θεμάτων και να βοηθήσει στις διορθώσεις αυτών που τελικά θα επιλεγούν.

Το δεύτερο που θα πρέπει να ξέρει κάποιος, είναι ότι εντός της ομάδας διαγωνισμάτων τα στοιχεία των μελών θα είναι γνωστά. Δηλαδή όποιος συμμετάσχει θα χρειαστεί να δώσει (εσωτερικά) το ονοματεπώνυμό του, το mail του και το τηλέφωνό του.

Δεν χρειάζεται να δηλώνεται συμμετοχή απαντώντας σε αυτό το thread. Η διαδικασία για την ένταξη στην ομάδα περιγράφεται στο παρακάτω link
https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?topic=3479.0

Στη αίτηση ένταξης χρειάζεται να γραφτούν 3 πράγματα μόνο:

Ονοματεπώνυμο, mail και τηλέφωνο. Τίποτε άλλο. Τα στοιχεία του κάθε μέλους γράφονται σε μια λίστα και ανακοινώνονται εσωτερικά στην ομάδα. Όσο αφορά γενικότερα το forum, η ανωνυμία του μέλους διατηρείται. Θα πρέπει να είναι κατανοητό όμως ότι εντός της ομάδας διαγωνισμάτων δεν υπάρχει ανωνυμία.