Ωραίο το αστείο σου! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Άσε που από την εισαγωγή της "διευκρίνησης" φαίνεται ότι δεν πρόκειται για διευκρίνηση... αλλά έτσι κι αλλιώς φαίνεται και από διαφορές των ιδιοτήτων του αρχείου της δικής σου "διευκρίνησης" και της αληθινής διευκρίνησης που όντως ήρθε:
Δημιουργήθηκε 5/6/2010 9:28:52 μμ
ABBYY PDF Transformer 2.0
Δημιουργήθηκε 3/6/2010 9:09:43 πμ
Acrobat PDF 7.0 for Word
Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το κάνεις αυτό...
Δηλαδή έπρεπε να κοιτάξεις τις ιδιότητες των αρχείων για να καταλάβεις ότι ήταν αστείο;;; Δεν ήταν ξεκάθαρο από την εισαγωγή μου, ότι αυτή ήταν μια διευκρίνιση που όλοι θα θέλαμε να βλέπαμε αλλά ποτέ δεν είδαμέ;; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ενόχλησε;
Ρωτάς γιατί το κάνω;; Να σου απαντήσω λοιπόν.
Το κάνω γιατί 12 χρόνια στην τεχνική εκπαίδευση έχω καταλάβει τι είναι να σε έχουν του κλώτσου και του μπάτσου. Από τον "επαγγελματισμό" της COBOL μας πέρασαν στην παπαγαλία των Δικτύων και τώρα μας γυρνάν στις ασάφειες του ΔΠ. Αλήθεια έχουν καταλάβει ποτέ σε ποιους μαθητές αναφέρονται;
Το κάνω γιατί μια φορά θα ήθελα αυτές οι επιτροπές να καταλάβουν ότι βάζουν θέματα σε άτομα που όλοι τους την χρονιά προσπαθούν για αυτές τις 3 ώρες εξέτασης και το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να λύσουν οι ίδιοι τους τα θέματα που βάζουν.
Το κάνω γιατί είναι οι ίδιοι που πέρυσι ζητούσαν να βαθμοληγηθεί κάθε ΤΕΛΟΣ_ΑΝ με μία μονάδα άσχετα αν δεν υπήρχε στο βιβλίο του ΔΠ μπερδεύοντας την ΑΕΠΠ με τον ΔΠ.
Το κάνω γιατί φέτος προτείνουν να υπολογιστεί ο Μέσος Όρος με DIV και δεν ντρέπονται καθόλου.
Το κάνω γιατί νιώθω ότι βάζουν θέματα από υποχρέωση, για να βγούν από τον κόπο. Να τελειώνουμε βρε παιδάκι μου με τα 'ψιλά' των ΕΠΑΛ γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να ασχοληθούμε. Είναι δυνατόν να ζητάνε 20 μονάδες για να τους πούνε τι θα εμφανίσει η writeln στην οθόνη; Τόσο πολύ κουράστηκαν και δεν βρήκαν τι να βάλουν; Έτσι εξετάζουν τις γνώσεις ενός μαθητή; Είναι δυνατόν να τον περιορίζουν να λύσει ένα πρόβλημα με συγκεκριμένη εντολή;
Θα μπορούσα να σου γράψω άλλους χίλιους δυο λόγους γιατί το κάνω αλλά σταματάω εδω. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα μαζί σου. Το πρόβλημα μου είναι ότι επιτέλους κάποιοι πρέπει να καταλάβουν την σημαντικότητα της θέσης που έχουν αναλάβει και να πράττουν ανάλογα.