επειδή η συνολική βαθμολογία θελεις να λογαριάζεται μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας. αν π.χ. ο πρώτος έχει συνολική βαθμολογία 100 και σε ένα αγώνισμα έχει 0 αλλά ένας άλλος έχει συνολική βαθμολογία 90 και σε ένα αγώνισμα έχει 50 θέλεις να τον κρατήσεις και να μην λογαριάσεις τη συνολική βαθμολογία.
είναι το ίδιο που είπε και ο Κ. Καραμαούνας θέτωντας την συνολική βαθμολογία ως 0. τί 0 τί -1, το ίδιο κάνει κατά την άποψή μου. αλλά σίγουρα όχι του πρώτου.
Μα αυτό σου λέω κι εγώ! Αρχικά, αφού έχεις ελέγξει μόνο τον 1ο, θα έχεις max=0 και SB_max=100, στη συνέχεια θα αλλάξει το max και θα γίνει 50 (ασχέτως του ποιο είναι το ΣΒ_max που έχει κρατηθεί) και το ΣΒ_max θα γίνει 90. Κάθε φορά που αλλάζει το max (αλλά και την 1η φορά!) δεν πρέπει να κρατάς το Σ[ι] στο ΣΒ_max ώστε να το χρησιμοποιήσεις σε περίπτωση ισοβαθμίας;
Αν θέλεις δείξε μου ένα παράδειγμα με πίνακες Β[10, ...] και Σ[10] (10 θέσεων αντί 60!) που να βγάζει λάθος... Επίσης, ποια είναι η (τελική) προτεινόμενη λύση σου για να κάνω το ίδιο...