Πώπώωω, υποστηρικτες πού 'χει η C!!!

Για ν' απαντήσω σ' ένα σημαντικο θέμα:
Για μένα, μια γλώσσα είναι ανωτέρου επιπέδου (α) όταν έχει πάνω απο 100 εντολες και (β)
μόνον όταν έχω αποτελέσματα αμέσως. Δηλαδη:
(i) Βρίσκω αμέσως στο εγχειρίδιο τα 4-5 βασικα υποσύνολα εντολων που
πρέπει να έχει κάθε γλώσσα ανωτέρου επιπέδου ( (α)για σταθερες-μεταβλητες-πίνακες-μαθηματικες πράξεις, (β) για υπορουτίνες κι έτοιμες συναρτήσεις, (γ) για
διαμορφωμένη έξοδο σε οθόνη-εκτυπωτη, (δ) για γράψιμο-διάβασμα αρχείων ).
(ii) Γράφω όσον κώδικα έχω να γράψω.
(iii) Καλω τον compiler (χωρις να μου πολυζαλίζει τον έρωτα με παραμέτρους και τέτοια) κι έχω αποτέλεσμα.
Μ' άλλα λόγια, όταν μπορω να ρίξω -σχετικα- απερίσπαστος τον χρόνο μου και την ενέργειά μου στην υλοποίηση των πραγμάτων που έχω στο μυαλο μου. Κι όχι στο να μάθω (ή να ξοδεύομαι σε βιβλία που μασάνε τα λόγια τους... για ν' αγοράσεις και τον β' τόμο!) πώς θα χαϊδεύω και θα κάνω νταχτιρντί αρχαίους και περιορισμένων δυνατοτήτων compilers, μπας και κάποτε μου κάνουν τη χάρη να δουλέψουν.
Αν, τώρα, είναι να ψάχνω με ποια παράμετρο θα καλέσω τον compiler για να κάνω ...πράξεις με δεκαδικους (
βλέπε την αγάπη σας τη C), και ν' αγοράζω πέντε βιβλία των 20-25 ευρών έκαστον για να τη βρω ...στο πέμπτο, άσε!... Ευχαριστω, δεν θα πάρω αρχαιολογίες του 1970 και πάω γι' άλλα! (Μ' όλον τον σεβασμο στους κυρίους Κέρνιγκαν και Ρίτσι, να εξηγούμαστε! Αλλα τα λάθη και οι αδυναμίες πρέπει να φανερώνονται, όχι ν' αποκρύπτονται.)
Όσο για το ποσοστο της C στον πυρήνα του Linux: Κατ' εκτίμηση ήταν αυτο που αναφέρω! Βασικα χρειάζεται ένα προγραμματάκι να μετρήσει επακριβως τις εντολες... αλλα ο γράφων αυτη την εποχη αδυνατει να σκαρώσει τοιούτον τι, διότι ασχολείται με προγραμματισμο ...βρεφικου ταΐσματος!

Τώρα, η Java πόσες εντολες έχει; (Που ρωτάει ο evry.) Μέτρησα πρόχειρα καμια 250αρια. (Απ' το -άθλιο- βιβλίο της Laura Lemay.)
Και με την ευκαιρία, μια που το αρχικο ερώτημα ήταν για βιβλιογραφία: Πιστεύω ότι καλα μαθήματα / καλη τεκμηρίωση για όσα συζητάμε εδω (κυρίως C και Java - ειδικα στη Java το βιβλίο του το θεωρω απαραίτητο) έχει η ιστοσελίδα του Bruce Eckel, εδω:
http://www.mindviewinc.com/Index.phpΚάποτε μπορούσες να κατεβάσεις δικα του βιβλία δωρεαν σε pdf, σήμερα δεν ξέρω. Δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε!