Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Μετά το Λύκειο => Μήνυμα ξεκίνησε από: dimos στις 09 Σεπ 2016, 02:07:22 πμ

Τίτλος: κρητη/αθηνα
Αποστολή από: dimos στις 09 Σεπ 2016, 02:07:22 πμ
γεια σας ..εχω ακουσει οτι το καποδιστριακο και το τμημα του ηρακλειο ειναι αρκετα καλα..ποιο κατα την γνωμη σας εχει καλυτερο προγραμμα σπουδων;..θελω να γινω προγραμματιστης
Τίτλος: Απ: κρητη/αθηνα
Αποστολή από: dkontos στις 09 Σεπ 2016, 10:19:23 μμ
Καλησπέρα,
Αυτά τα δύο τμήματα που αναφέρεις είναι από τα καλύτερα (ίσως ΤΑ καλύτερα) από τα πανεπιστημιακά τμήματα Πληροφορικής που έχουμε στην Χώρα μας.
Το πρόγραμμα σπουδών του ΕΚΠΑ θα έλεγα ότι είναι ένα κλικ πιο μπροστά, αρκετά σύγχρονο (διαμορφώθηκε στην σημερινή του μορφή το 2013), χωρισμένο σε 2 κύκλους σπουδών, στον Βασικό Κύκλο (2 πρώτα έτη) και στον Εστιασμένο Κύκλο που σου δίνει και την κατεύθυνση που θα επιλέξεις να ακολουθήσεις. Από την άλλη το Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει άμεση συνεργασία με το ΙΤΕ που του δίνει πολλές δυνατότητες.
Μην έχεις κανένα ενδοιασμό για κανένα από αυτά τα δύο τμήματα. Επέλεξε τα βάση άλλων κριτηρίων, όπως βαθμολογική βάση ή τόπος κατοικίας, κλπ.