Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Διοικητικά Θέματα - Νομοθεσία => Μήνυμα ξεκίνησε από: zoi στις 13 Μάι 2011, 01:50:27 μμ

Τίτλος: Ενδοσχολικές Εξετάσεις
Αποστολή από: zoi στις 13 Μάι 2011, 01:50:27 μμ
Παιδία μήπως ξέρει κανείς καποιο επίσημο έγγραφο η διαταγή που να ορίζει πώς βγαίνουν οι επιτηρήσεις στις ενδοσχολικές? πάει με το ωράριο?  :o
Τίτλος: Απ: Ενδοσχολικές Εξετάσεις
Αποστολή από: spantoulis στις 13 Μάι 2011, 08:12:45 μμ
Διαταγή ή νόμος : ΔΕΝ υπάρχει

Άγραφος ηθικός νόμος: Ισοκατανομή

Άγραφος ανήθικος και αντισυναδελφικός νόμος (ο οποίος εφαρμόζεται συνήθως): Ο νέος τραβάει το κουπί και ο παλιός απολαμβάνει τη βαρκάδα

Αν είσαι νέος πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ισοκατανομή

Αν είσαι παλιός σκέψου και πράξε ηθικά και συναδελφικάΤίτλος: Απ: Ενδοσχολικές Εξετάσεις
Αποστολή από: Λάμπρος Μπουκουβάλας στις 13 Μάι 2011, 09:16:41 μμ
δεν υπάρχει νομοθεσία. είναι στις αρμοδιότητες του διευθυντή της μονάδας.
Τίτλος: Απ: Ενδοσχολικές Εξετάσεις
Αποστολή από: iliasthes στις 13 Μάι 2011, 10:44:12 μμ
Δεν υπάρχει νόμος. Σε όσα σχολεία έχω περάσει, υπάρχει ισοκατανομή, με κάποιες μικρές λογικές εξαιρέσεις. Πχ αν ένας συνάδελφος έχει μία εισήγηση (ή και καμία σε κάποιο κλάδους), μπορεί να κάνε καμιά παραπάνω επιτήρηση σε σχέση με κάποιον συνάδελφο που έχει να διορθώσει 4-5 μαθήματα και δεκάδες γραπτά στο καθένα από αυτά.
Τίτλος: Απ: Ενδοσχολικές Εξετάσεις
Αποστολή από: zoi στις 15 Μάι 2011, 11:24:15 μμ
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!
Ισοκατανομή είναι άγνωστη λέξη σε αυτό το σχολείο! δεν με πειράζει να κάνω 2-3 παραπάνω, αλλά όχι ότι πάει (και καλά) με το ωράριο και να αρνιέται να μου κάνει μείωση στις ώρες λόγω εργαστηρίου.
Άσε που οι δικοί του έχουν 5-6 κενά και εγώ 1.
Όμως δεν θα το αφήσω έτσι! Ελπίζω ότι ο διευθυντής θα καταλάβει το δίκαιο αλλιώς θα απευθυνθώ στη διεύθυνση.
ειμαι νέα σε αυτό το σχολείο και δεν θα το αφήσω έτσι!
Τίτλος: Απ: Ενδοσχολικές Εξετάσεις
Αποστολή από: zoi στις 15 Μάι 2011, 11:25:34 μμ
 ;) :D
Τίτλος: Απ: Ενδοσχολικές Εξετάσεις
Αποστολή από: Λάμπρος Μπουκουβάλας στις 16 Μάι 2011, 05:37:06 μμ
δε γνωρίζω ακριβώς τί συμβαίνει στο σχολείο σου, αλλά σε μερικά σχολεία γίνονται κατανομές στο πρόγραμμα εισηγήσεων/επιτηρήσεων και για άλλους λόγους. π.χ.:
-κάποιος έχει αυξημένες υποχρεώσεις στα διοικητικά του σχολείου / γραμματεία, και για ισοστάθμιση αφαιρούντα επιτηρήσεις απ' αυτόν και προστίθενται σε όσους απασχολούνται μόνο για το μάθημά τους.
-κάποιοι κάνουν επιτηρήσεις στις πανελλαδικές, με σαφώς αυξημένη δυσκολία και βαριεστημάρα σε σχέση με τις ενδοσχολικές. και απαλάσσονται σε μερικές ενδοσχολικές επιτηρήσεις. π.χ. σε μερικά σχολεία, ξέρω ότι ισχύει 1 επιτ. πανελλαδικών=2 ενδοσχολικές.
-σε άλλα σχολεία, όσοι ασχολήθηκαν με προγράμματα, ανταμείβονται έτσι και φορτώνονται όσοι δεν ασχολήθηκαν με κάτι παραπ΄νω από το διδακτικό τους πακέτο.

θέλω να πω, ότι - ανεξάρτητα από την κατάσταση του δικού σου σχολείου - γενικά δεν υπάρχει πάντα κάποιος κακός λόγος γμγια να γίνονται αδικίες.