Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικό Λύκειο => Αλγοριθμική και Προγραμματισμός => Διερμηνευτής της ΓΛΩΣΣΑΣ => Μήνυμα ξεκίνησε από: alkisg στις 30 Ιαν 2006, 02:34:58 μμ

Τίτλος: Νέα έκδοση του Διερμηνευτή (0.90b - RC)
Αποστολή από: alkisg στις 30 Ιαν 2006, 02:34:58 μμ
Η έκδοση 0.90b του Διερμηνευτή είναι έτοιμη, όμως για να αποφευχθούν τυχόν μικρολαθάκια την ανεβάζω πρώτα σαν release candidate και θα ακολουθήσει σύντομα και η κανονική. Παρακαλώ αν εντοπίσετε σφάλματα να με ειδοποιήσετε με ένα μήνυμα στο Alkis.Georgopoulos στο gmail.com.

Όσοι έχουν ήδη την πλήρη έκδοση του Διερμηνευτή μπορούν να κατεβάσουν τη νέα από την ιστοσελίδα μου, https://alkisg.mysch.gr. Ισχύει ο ίδιος σειριακός αριθμός. Τα δημόσια σχολεία που δεν έχουν ακόμη εγκαταστήσει το Διερμηνευτή μπορούν να τον ενεργοποιήσουν από τον ίδιο δικτυακό χώρο.

Ο Διερμηνευτής πλέον δε χρειάζεται εγκατάσταση, διατίθεται σαν ένα αυτόνομο .exe αρχείο. Μπορείτε να το βάλετε στο C:\Program Files\Γλώσσα ή ακόμα και στην επιφάνεια εργασίας σας.

Βελτιώσεις από την προηγούμενη έκδοση:
Εικόνα από τη νέα έκδοση:
(https://alkisg.mysch.gr/images/diermnveutns.png)
Τίτλος: Νέα έκδοση του Διερμηνευτή (0.90b - RC2)
Αποστολή από: alkisg στις 07 Φεβ 2006, 10:51:32 μμ
Νέα release candidate (0.90b - RC2) του Διερμηνευτή (ως συνήθως στο http://www.alkisg.tk). Διορθώθηκε ένα σφάλμα λόγω του οποίου η δύναμη (x^y) χρησιμοποιούσε αριθμούς μονής (single) αντί για διπλής (double) ακρίβειας.
Τίτλος: Απ: Νέα έκδοση του Διερμηνευτή (0.90b - RC)
Αποστολή από: alkisg στις 23 Φεβ 2006, 12:18:25 μμ
Νέα έκδοση (0.90b - RC3) του Διερμηνευτή για την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (http://www.alkisg.tk). Υπενθυμίζω ότι ο Διερμηνευτής διατίθεται δωρεάν σε όλα τα δημόσια σχολεία, ενώ η ενεργοποίηση γίνεται online χωρίς παρέμβασή μου.

Διορθώσεις: