Το Στέκι των Πληροφορικών

Γενικά => Γενικά Παιδαγωγικά, Επιστημονικά και Τεχνικά Θέματα => Διοικητικά Θέματα - Νομοθεσία => Μήνυμα ξεκίνησε από: lykos στις 02 Μάι 2009, 11:49:59 μμ

Τίτλος: Δημόσιος & ιδιωτικός τομέας (στην Ελλάδα...)
Αποστολή από: lykos στις 02 Μάι 2009, 11:49:59 μμ
Όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, «η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ τηρεί τις δεσμεύσεις της και σήμερα, με τη σχετική τροπολογία που καταθέσαμε και την οποία συνυπογράφουν οι συναρμόδιοι Υπουργοί, αλλά και έχοντας την συγκατάθεση των εταίρων μας στην εκπαιδευτική κοινότητα, αναγνωρίζουμε την προϋπηρεσία των καθηγητών των γενικών ειδικοτήτων στις Σχολές του ΟΑΕΔ. Με τον τρόπο αυτό, δίνουμε την ευκαιρία πρόσβασης των καθηγητών αυτών στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών και συνεπώς τη δυνατότητα πρόσβασης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Γιατί όχι?... Όμως:
Κάποιων, που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα (η πρόσληψη/ειδικότητα/πτυχίο και τα ΙΚΑσφάλιστρα, μπορούν να το αποδείξουν), για να μην πω ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, το κράτος μας τους δείχνει το δρόμο: "Πάτε στο δημόσιο να δείτε προκοπή!..." (και δουλεύετε ...άααν θέλετε, προσθέτω εγώ).
Δεν κατάλαβα! Γιατί να μην αναγνωρίζονται όλες οι προυπηρεσίες???
Τίτλος: Απ: Δημόσιος & ιδιωτικός τομέας (στην Ελλάδα...)
Αποστολή από: evry στις 03 Μάι 2009, 10:43:13 πμ
 
   Όταν και αυτοί που είναι στον ιδιωτικό τομέα αποκτήσουν συνδικαλιστικό όργανο το όποιο πείσει τους βουλευτές ότι θα έχουν ψήφους λίγο πριν τις εκλογές να είσαι βέβαιος ότι και η δική τους προυπηρεσία θα αναγνωριστεί!! Αρκεί να είναι πριν τις εκλογές και να είναι πολλοί.