Επαγγελματικό Λύκειο > Προγραμματισμός Υπολογιστών

Python moodle

(1/3) > >>

polikarpos:
Συνάδελφοι καλησπέρα
Τη φετινή σχολική χρονιά με το Σύλλογο εκπαιδευτικών πληροφορικής Χίου υλοποιούμε ένα πρόγραμμα εράσμους με τίτλο “Ρομποτική στην εκπαίδευση” και στα πλαίσια αυτού του προγράμματος φτιάχνουμε ελεύθερα διαδικτυακά μαθήματα  στη ρομποτική στην πλατφόρμα Moodle τα οποία θα είναι έτοιμα σε μερικούς μήνες.
 Εν τω μεταξύ δοκίμασα να στήσω ένα online μάθημα για τον προγραμματισμό υπολογιστών του ΕΠΑΛ.  Έλπιζα να τελειώσω νωρίτερα αλλά καθώς είναι η πρώτη μου προσπάθεια  και με τις δουλειές και το εράσμους δεν τα κατάφερα. :(
Περιλαμβάνει 600+ online ερωτήσεις που καλύπτουν όλη την ύλη, φυλλάδια ασκήσεων και τις λύσεις τους και πολλά ακόμα. Αυτό που δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω είναι να τροποποιήσω τις παρουσιάσεις μου για να ενταχθούν καλύτερα στο περιβάλλον του Moodle.
 Για όσους δεν με γνωρίζουν να σημειώσω ότι λόγω σοβαρής αναπηρίας δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πίνακα η να γράψω γρήγορα οπότε στις παρουσιάσεις μου  προσπαθώ να έχω έτοιμη την απάντηση γραμμένη για κάθε τυχόν απορία των μαθητών. Αυτό τις κάνει "βαριές" για κάποιον άλλον Ελπίζω του χρόνου να τις έχω τροποποιήσει και να ενταχθούν στο Moodle.
Δοκίμασα φέτος το μάθημα, καθώς το έστηνα, με τους μαθητές μου και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκαν.
Προσωπικά επίσης με βοήθησε  ιδίως με τους πιο “δύσκολους” μαθητές.
Μπορείτε να δοκιμάσετε το μάθημα  και εσείς και οι μαθητές σας στη διεύθυνση moodle.sepchiou.gr
θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή
Καταλαβαίνω ότι είναι αργά, αλλά θα χαρώ πάρα πολύ  να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου δώσετε ιδέες για το πώς θα θέλατε να το ολοκληρώσω για να είναι είναι έτοιμο του χρόνου από το Σεπτέμβρη.
Τα λέμε  ;)
Πολύκαρπος Σκαπινάκης

hathan:
Πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ ωραία δουλειά, οργανωμένη, με πολύ κόπο που φαίνεται, με ερωτήσεις που καλύπτουν την ύλη, με διαφορετικά στυλ ασκήσεων, με άμεση ανατροφοδότηση.  Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.

happiness:
polikarpos ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσωπική σου δουλειά και την συλλογική δουλειά που κάνετε στον σύλλογο της Χίου. Το μάθημα της ρομποτικής είναι ελεύθερο online; Σε ποια διεύθυνση;

polikarpos:

--- Παράθεση ---polikarpos ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσωπική σου δουλειά και την συλλογική δουλειά που κάνετε στον σύλλογο της Χίου. Το μάθημα της ρομποτικής είναι ελεύθερο online; Σε ποια διεύθυνση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Τα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα,όταν ετοιμαστούν( καταλαβαίνετε ότι θέλει δουλειά ), στο moodle.sepchiou.gr
Το υπόλοιπο εκπαιδευτικό υλικό είναι όπως πάντα διαθέσιμο στο www.sepchiou.gr

happiness:
Τέλεια! Ευχαριστούμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση