Δημοτικό > Γενικά

Διδασκαλία-Πρόγραμμα Σπουδών των Τ.Π.Ε. στα 800 Ολοήμερα με Ε.Α.Ε.Π.

<< < (3/5) > >>

orchid:

--- Παράθεση από: atogia στις 25 Σεπ 2010, 10:53:19 πμ ---Ας γραψει εδω οποιος εχει δουλεψει σε πιλοτικο δημοτικα και εχει εργαστηριο πληροφορικης παρακαλω..

--- Τέλος παράθεσης ---

Εμείς έχουμε εργαστήριο (με 11 σχετικά παλιά μηχανήματα και 3 αρχαία), με όλα τα προβλήματα που συνεπάγεται αυτό. Το κακό είναι ότι ακόμα κι εκεί που υπάρχει εργαστήριο, για να δουλέψει πρέπει να το στήσεις μόνος σου (και να κάνεις και τις 21 ώρες σου φυσικά... ). Εγώ πήγα την περασμένη Κυριακή να φανταστείς για να το κάνω... εντός σχολικού ωραρίου δε βγαίνει, γιατί η αίθουσα του εργστηρίου χρησιμοποιείται και ως αίθουσα μουσικής.  :D :-[ :laugh:

black21:
Έχω 11 υπολογιστές (του 2001). Το εργαστήριο βρίσκεται στο υπόγειο του σχολείου (απίστευτη μυρωδιά γεγονός που με απασχολεί για την εξέλιξη τόσο της δικής μου υγείας όσο και των παιδιών)

orchid:
Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε από το θέμα και τείνουμε στο Δυσκολίες στη Διδασκαλία-Πρόγραμμα Σπουδών των Τ.Π.Ε. στα 800 Ολοήμερα με Ε.Α.Ε.Π.

//Η orchid παρακαλώ  :-*

tom:
Έχει δίκιο ο orchid. Θα παρακαλούσα η συζήτηση για τυχόν δυσκολίες και προβλήματα να συνεχιστεί εδώ:

https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?topic=3226.new#new

atogia:
Βεβαιως  .....νομιζω οτι η ελλειψη βασικων υποδομων ειναι ενα μεγαλο προβλημα στην διδασκαλεια ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Τ.Π.Ε. οπως αποφασιστηκε να λεγεται στα δημοτικα)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση