που είστε στην ύλη;

Ξεκίνησε από eltsakmaki, 27 Νοε 2004, 12:34:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eltsakmaki

Σε Ε/Λ πρώτη φορά διδάσκω και έχω άγχος για την ύλη. Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφ. Οι μαθητές έχουν πολλές απορίες (ακόμη και κάποιοι που κάνουν και ιδιαίτερα)και έτσι λύνουμε αρκετές ασκήσεις.

P.Tsiotakis

Και γω τελείωσα το 2ο κεφάλαιο. Τα φροντιστήρια είναι ακόμη στη δομή επιλογής αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε γιατί θα χάσουμε πολλές ώρες

Πάντως τώρα εγώ δεν θα μπω στο κεφάλαιο 3, γιατί θα κάνω τα κεφάλαια 6, 7, 8

Έτσι, θα έχω μια ημι-σπυροειδή προσέγγιση

Πάντως πιστεύω οτι δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις κι άλλο...

Με εκτίμηση,

bagelis

Έχω τελειώσει την εντολή ΓΙΑ (παράλληλα και από κεφ 2 και από κεφ 8) και θα μπω όσο - μεχρις_ότου. Στόχος είναι να μπω πίνακες μετά τις διακοπές των χριστουγέννων. Είναι καλά ή είμαι πίσω;

P.Tsiotakis


Πιστεύω οτι είσαι σχετικά καλά στην ύλη, απλά με τόσες ώρες να χάνονται, πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση.

Με εκτίμηση,

xaidi

#4
"...Τα φροντιστήρια είναι ακόμη στη δομή επιλογής..."
Όχι όλα Παναγιώτη μην το θεωρείς δεδομένο!!! :(
Και ποιος είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι τα φροντιστήρια έχουν περισσότερο χρόνο; το θέμα είναι τελικά μόνο ο χρόνος που τρέχει ή και τι μένει τελικά στο μαθητή από αυτά που του διδάσκονται!!!! ???
Εμείς έχουμε τελειώσει το 2ο κεφάλαιο, έχουμε παράλληλα κάνει το θεωρητικό μέρος του 6ου και 7ου και αρχίσαμε να λύνουμε παράλληλα ασκήσεις σε ΓΛΩΣΣΑ. Εχθές μπήκαμε και στο τρίτο μέχρι τους μονοδιάστατους πίνακες. Το τρίτο κεφάλαιο το βλέπουμε παράλληλα με το 9.  :juggle:
Σημείωση: στις δικές μου τάξεις δεν βλέπουμε τα κεφάλαια 7 8 και μετά το τέλος του 2ου. Το εξετάζουμε αντίστοιχα με την κάθε δομή.
Ευχαριστώ,

P.Tsiotakis

#5
Καλή μου xaidi, δεν έχω κάτι με τα φροντιστήρια (γενικά και αδιάκριτα)

Πληροφορίες από εδώ (Κόρινθο) εξέφρασα, δεν είναι όλοι οι καθηγητές επιμελείς όπως εσύ...

Πάντως τα φροντιστήρια έχουν σίγουρα περισσότερο χρόνο! Εγώ με 2 ώρες την εβδομάδα έχω χάσει τουλάχιστον 7 ώρες μέχρι τώρα...

Προσωπικά, τις προηγούμενες 2 χρονιές που δίδαξα, ακολούθησα σειριακά τα κεφάλαια!!Φέτος, θα ακολουθήσω την πρόταση του βιβλίου καθηγητή για πρώτη φορά

Πάντως θα μπω στο 3ο κεφάλαιο μετά τις γιορτές

Με εκτίμηση,

Silvia

Παράλληλα με τους αλγορίθμους στο 2ο έγινε το 7ο και 8ο κεφάλαιο στην ακολουθία και στην επιλογή, με πολλές ασκήσεις. Έχω χάσει - ευτυχώς- μία μόνο ώρα . Στις 26/11 μπήκα στην επανάληψη (ταυτόχρονη μελέτη από το 2ο και 8ο κεφάλαιο). Καλό κουράγιο σε όλους :)

tanius76

Χαιρετώ κι εγώ όλη την παρέα  :D
και εύχομαι καλή συνέχεια

Εγώ βρίσκομαι στο κεφ3 και το τελειώνω τώρα πρίν
τις γιορτές.. αποφάσισα φέτος να κάνω τα κεφ σειριακά σε αντίθεση με πέρυσι που μετα το κεφ 2, έκανα το κεφ6,7,8 και μετά το κεφ3.
Και μου φαίνεται ότι μάλλον είναι καλύτερα.