Γενικό Λύκειο > Γ΄ Λυκείου

που είστε στην ύλη;

(1/2) > >>

eltsakmaki:
Σε Ε/Λ πρώτη φορά διδάσκω και έχω άγχος για την ύλη. Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφ. Οι μαθητές έχουν πολλές απορίες (ακόμη και κάποιοι που κάνουν και ιδιαίτερα)και έτσι λύνουμε αρκετές ασκήσεις.

P.Tsiotakis:
Και γω τελείωσα το 2ο κεφάλαιο. Τα φροντιστήρια είναι ακόμη στη δομή επιλογής αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε γιατί θα χάσουμε πολλές ώρες

Πάντως τώρα εγώ δεν θα μπω στο κεφάλαιο 3, γιατί θα κάνω τα κεφάλαια 6, 7, 8

Έτσι, θα έχω μια ημι-σπυροειδή προσέγγιση

Πάντως πιστεύω οτι δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις κι άλλο...

Με εκτίμηση,

bagelis:
Έχω τελειώσει την εντολή ΓΙΑ (παράλληλα και από κεφ 2 και από κεφ 8) και θα μπω όσο - μεχρις_ότου. Στόχος είναι να μπω πίνακες μετά τις διακοπές των χριστουγέννων. Είναι καλά ή είμαι πίσω;

P.Tsiotakis:

Πιστεύω οτι είσαι σχετικά καλά στην ύλη, απλά με τόσες ώρες να χάνονται, πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση.

Με εκτίμηση,

xaidi:
"...Τα φροντιστήρια είναι ακόμη στη δομή επιλογής..."
Όχι όλα Παναγιώτη μην το θεωρείς δεδομένο!!! :(
Και ποιος είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι τα φροντιστήρια έχουν περισσότερο χρόνο; το θέμα είναι τελικά μόνο ο χρόνος που τρέχει ή και τι μένει τελικά στο μαθητή από αυτά που του διδάσκονται!!!! ???
Εμείς έχουμε τελειώσει το 2ο κεφάλαιο, έχουμε παράλληλα κάνει το θεωρητικό μέρος του 6ου και 7ου και αρχίσαμε να λύνουμε παράλληλα ασκήσεις σε ΓΛΩΣΣΑ. Εχθές μπήκαμε και στο τρίτο μέχρι τους μονοδιάστατους πίνακες. Το τρίτο κεφάλαιο το βλέπουμε παράλληλα με το 9.  :juggle:
Σημείωση: στις δικές μου τάξεις δεν βλέπουμε τα κεφάλαια 7 8 και μετά το τέλος του 2ου. Το εξετάζουμε αντίστοιχα με την κάθε δομή.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση