Γυμνάσιο > Β΄ Γυμνασίου

Διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας στην Β γυμνασίου

<< < (5/5)

dim:

--- Παράθεση από: skoud στις 29 Ιουν 2010, 06:19:33 μμ ---http://alfavita.gr/ank_b/ank16_6_10_911.php
στην ενότητα: Β. Κατηγορία πράξης «Πρόγραμμα πιλοτικής εισαγωγής διαδραστικών συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού στην τάξη για μία ψηφιακά υποστηριζόμενη διδασκαλία» με ενδεικτικό διατιθέμενο προϋπολογισμό 9.000.000,00 €
--- Τέλος παράθεσης ---

 Και αναφέρει για τα 15000:
..........Το ανώτερο ποσό που θα δίνεται σε κάθε Σχολική Επιτροπή (με βάση τον αριθμό των τμημάτων της α’ και β’ γυμνασίου υπό την εποπτεία της) θα είναι 15.000 € άνευ ΦΠΑ. Σε περιπτώσεις πολλών Γυμνασίων που συμπίπτουν χωρικά και χρονικά το ποσόν θα μπορούσε να αυξηθεί κατά περίπτωση.

Καρκαμάνης Γεώργιος:
Το κακό είναι δεν υπάρχει ολοκληρωμένη ενημέρωση προς τα Γυμνάσια  σχετικά με τους διαδραστικούς πίνακες ως προς τον τρόπο που θα εισπραχθεί η επιδότηση, με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να είναι διστακτικά στην αγορά τους.

aspd:
Την προηγούμενη σχολική χρονιά εγκαταστάθηκαν σε πολλά σχολεία διαδραστικά συστήματα για τη Β Γυμνασίου. Κάποια στιγμή ήλθε ένα χαρτί που έλεγε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και από άλλες τάξεις.
Η απορία μου είναι αν φέτος ξεκινώντας η χρονιά πρέπει στις αίθουσες με τους διαδραστικούς να μπει πάλι η Β' Γυμνασίου, ή μπορεί από την αρχή να μπουν άλλες τάξεις;
 

Καρκαμάνης Γεώργιος:
Νομίζω ότι αυτό κανονίζεται από τον διευθυντή του σχολείου και ισως και από το σύλλογο των καθηγητών. Επίσης, το ότι επιλέχτηκε η Β Γυμνασίου πέρυσι δεν ήταν τυχαίο, καθώς ήταν η τάξη που είχε πάρει τα περιβόητα laptop και υποτιθεται πως θα συνδιάζονταν με τους διαδραστικούς για να προχωρήσει το ψηφιακό σχολείο.

Φέτος δεν ξέρω ποια τάξη πρέπει να μπεί: η Γ για να συνεχίσει το περιυνο έργο, ή οποιαδηποτε άλλη;

aspd:
Σε πρώτη φάση ο σύλλογος των καθηγητών και ο Διευθυντής του σχολείου αποφάσισε να μπει η Α' Γυμνασίου στις αίθουσες με τους διαδραστικούς πίνακες, για να ξεκινήσουν οι μικροί μαθητές σε πιο σύγχρονη τάξη.
Σχετικά με τη Γ' Γυμνασίου και τα laptops, η γενική εικόνα είναι ότι 1ον δε χρησιμοποιήθηκαν και 2ον ότι μάλλον τα μισά δε θα δουλεύουν.
Υποθέτω λοιπόν ότι δεν υπάρχει κάποια δέσμευση να μπει υποχρεωτικά η Β' Γυμνασίου.


Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση