Γενικά > Τεχνική υποστήριξη

Πρόβλημα με το ιντερνετ στο εργαστηριο

<< < (2/3) > >>

maria123:
Δε μπορώ να μπω στη σελίδα του ρούτερ..192.168.1.1 ,τι φταίει;

mandarinos:
Μπορείς να διευκρινίσεις με λεπτομέρειες; Δηλαδή, αν δοκίμασες να δείς μέσα από τον browser το router και δεν μπορείς, ενώ παλιά μπορούσες, κλπ.

Αυτό το ip που έγραψες είναι τοπικού δικτύου, όχι του σχολικού. Πάντως, άλλα routers (κυρίως των τηλεφωνικών εταιριών, αυτά που μας βάζουν στα σπίτια μας) όντως βγάζουν ιστοσελίδα (με στατιστικά, ρυθμίσεις, κλπ) όταν τα καλέσεις μέσω browser με το ip τους, κι άλλα όχι. (Μόλις δοκίμασα να συνδεθώ με το του σχολείου μας, να δω τί γίνεται σ' αυτή την περίπτωση, και μου βγάζει μήνυμα ο browser πως δεν είναι διαθέσιμη τέτοια ιστοσελίδα. Μάλλον το κάνουν γιά λόγους ασφαλείας.)
Φυσικά, τα πρώτα έχουν αποθηκευμένες τις ιστοσελίδες τους μέσα στον εργοστασιακό τους προγραμματισμό, στη ROM τους.

maria123:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Είχα κάνει reset το ρούτερ και στα δε συγχρονίζει, το δήλωσα βλάβη στον ΟΤΕ , ήρθε ο τεχνικός, είχε κόλλησει από το reset...έβαλε τους κωδικούς του ΠΣΔ και συνέδεσε το ρούτερ σε εναν μονο  υπολογιστή και συνδέεται στο ιντερνετ, έχοντας αποσυνδεσει το ρούτερ από το switch γιατί χάλασε το τροφοδοτικό του...αγόρασα καινούργιο...(είχε χαλάσει)...εάν συνδέσω το switch θα δουλέψειη θα έχει πάλι πρόβλημα?

mandarinos:
Θα δουλέψει μιά χαρά. Σύνδεσέ το άφοβα.

maria123:
Καλημέρα σε όλους. Κάποιοι υπολογιστές συνδέονται στο internet και κάποιοι όχι, σε αυτούς που δεν συνδέονται τσέκαρα την  κάρτα δικτύου, άλλαξα και το καλώδιο δικτύου αλλά τίποτα, τι άλλο πρέπει να δω?
 Ευχαριστώ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση